annelielizabeth.blogg.se

Varför fortsätta i blindo?

Publicerad 2012-11-23 02:19:00 i Djurrättsfrågor & veganism,

Allt som oftast känner jag mig bra jävla modstulen vad gäller köttkomsumtionen i världen. Det känns som att folk vägrar öppna ögonen och tillstå hur fel det är med denna kosthållning som endast bidrar till en totaldemolerad miljö samt ond bråd och blodig död för alla djur som äts till middag. Som endast bidrar till ett hemskt inhumant och makabert synsätt som handlar om att djur är mindre värdefulla individer som blott finns till för oss, högre stående människor, att utnyttjas. Blir verkligen ledsen av allt detta! RIKTIGT ledsen!! Kan verkligen inte förstå hur det kommer sig att folk är så svaga i hjärtats trakt; så empatifattiga och blinda. Kommer aldrig förstå hur man kan tycka att det någonsin kan vara okej att döda en annan oskyldig varelse för att äta denna när det, för det första, inte ens behövs rent näringsmässigt och det, för det andra, dimper ner sjukt många forskningsrapporter stup i minuten som påvisar hur hemskt alla djur har det, innan de blir mördade för vår skull. Forskningsrapporter som svart på vitt visar oss alla hur fel det är med denna djurhållning och köttkonsumtion vad beträffar vår stackars miserabla miljö - som lider mer och mer för var dag som går. Jag kan bara inte förstå hur folk kan fortsätta välja att leva i blindo, ty det är puckat, inhumant, obegripligt och fel - ur alla tänkbara perspektiv!! En allätare påverkar jorden i negativ bemärkelse 7 gånger mer än vad en vegan gör!! 
 
MEN; tacka fan för Djurens Rätt, Djurrättsalliansen, Mian Lodalen, Rickard Söderberg och alla andra kloka, ömhjärtade individer som insett detta och vägrar fortsätta blunda! Tacka fan för att det finns folk som INTE fortsätter låtsas som att allt är frid och fröjd enligt Bregottreklamens hyckleri-hycklera!!! Tack och lov finns det MULTUM med kloka, empatiska människor som har vett nog att inse att vi alla har lika stor rätt att leva ett helt, långt liv på vår jord - utan att behöva hamna på någons tallrik framför Idol en fredagkväll!!!
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela