annelielizabeth.blogg.se

Respektera kannibalerna!!

Publicerad 2013-03-30 01:10:00 i Djurrättsfrågor & veganism,

 
Såg om den fantastiska "När lammen tystnar" som är stört bra!!! Jodie Foster måste fan vara världens bästa kvinnliga skådis... :) Och Anthony Hopkins världens bästa manliga dito!

I filmen syr Buffalo Bill kläder av kvinnohudar och Hannibal Lector suktar efter sin absoluta favoritmat; människohjärna... PSYKBRYT!!! Eller?

Man måste ju faktiskt respektera andra om man själv vill bli respekterad, så... Det är faktiskt oerhört viktigt för vissa att leva som kannibaler - om de ej får lov till det levnadsvalet innebär det en enorm psykisk påfrestning för dem. De ser det som en självklarhet att äta människor och använda dessa i olika sammanhang som t.ex Buffalo Bills karaktär i filmen jag pratar om. Det måste vi ju faktiskt förstå och respektera.
 

RESPEKTERA ANDRA OM DU SJÄLV VILL BLI RESPEKTERAD! Döm inte kannibaler som syr klänningar av kvinnohudar om du själv köper läderväskor tillverkade av djurhudar och knaprar likdelar komna från kor, grisar mm. I´m just saying...
 
Hud som hud!!!
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela