annelielizabeth.blogg.se

Jeezly till Hemköp Skanstull!!!

Publicerad 2013-09-07 11:31:00 i Vegansk mat,

JAAA! Hemköp Skanstull kommer ta in den där nya Jeezlyn i november; vecka 45. KUL!!!! Undan kvinnor och barn; här kommer ostomanen!!

Hemköp Hornstull och Goodstore har redan tagit in den. I övrigt vet jag ej vilka butiker runtom i landet som har den, men jag har hört väldigt gott om denna nya ost då den ska vara mycket mer lik koost i konsistensen och inte så mjölig och torr som exempelvis Astrid & Apornas vanliga Cheezly.
 
Här är den, i fyra olika varianter:
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Emilie

Publicerad 2013-09-13 15:21:23

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela