annelielizabeth.blogg.se

R.I.P. Marius

Publicerad 2014-02-12 04:45:00 i

Detta är så satans jävla sjukt att jag blir fullkomligt mållös! Va? Inte nog med att de dödat en fullt frisk giraff som inte alls skulle ha kunnat paja beståndet på många år då den ju bara var en icke könsmogen liten en. Nejdå, de skulle sprätta upp honom offentligt inför publik och mata honom till lejonen också. Jodå. Vad mysigt. Vad underhållande; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18326505.ab
 
Ett svenskt zoo ville ta hand om Marius. En Hollywoodmiljardär likaså. Massvis med människor protesterade mot detta mord, men ingen brydde sig och nu är giraffen Marius död och uppäten.
 
Allt för "att skydda djurparkens giraffbestånd" alltså... trots att det rörde sig om en blott 1,5 år liten giraff som inte var könsmogen än på långa vägar. Trots att flera anmält sitt intresse för att ta hand om honom...
 
R.I.P. fina Marius:
 
"Direktsänd obduktion:

Med start klockan tio direktsände Ekstra Bladet Marius obduktion, som enligt djurparkens praxis sker inför publik. Bland annat stod en grupp med förskolebarn och tittade på när det stora djuret bändes och sågades upp, innan giraffen sedan matades till lejonen.

Men djurparken, som genomför samma procedur med ett stort antal andra djur varje år, var oförberedda på det enorma raseri som avlivningen – och den livesända obduceringen – väckte. Under söndagseftermiddagen har djurparkens direktör mordhotats."

 

 

 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela