annelielizabeth.blogg.se

Ogillar du att djur lider?

Publicerad 2014-03-28 01:43:00 i

Vi har ju så fina djurskyddslagar här i vårt fina land... Eller? För det första har vi inte det och för det andra är det MÅÅÅÅÅÅNGA som bryter mot denna fina lag! Massvis med grisbönder har anmälts för vanvård på sina djur (grisarna man sett har haft avbitna svansar och varit sjuka etc...)

Ogillar du att djur lider? Vad tänker du då att just DU skulle vilja göra för att förbättra livet för alla djur som lever i djurindustrin?

Tänker du att du ska äta kött som är Kravmärkt kanske? Tänker du att du ska äta kött kommet från närmaste by? Okej. Då har du redan börjat ta ställning. Grattis!

Sedan då? Ska du nöja dig med det? Det vill säga: Kalvarna får vara hos kossan/modern ca ett/två dygn extra innan hon blir tvångsseparerad från sin älskade mamma. Det vill säga; kossorna mördas efter 7 år istället för 5 år. Ps. Normalt kan de leva 20-35 år. Ds.

Ogillar du att djur lider? Varför äter du dem då till middag?


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela