annelielizabeth.blogg.se

Högljudd & arg för det mesta - för att det behövs!

MINDFUCKAD?

Publicerad 2013-08-21 03:54:00 i Diverse tankar,

Hur fuckad har DU blivit i skallen? Tänker du "Kött är gott" och att vi alltid har ätit kött - som vore det ett argument för fortsatt köttkonsumtion? Tänker du att "Ja, det är ju illa att djuren dödas för att jag ska få mat, men det är naturligt att döda, och dessutom dödar ju inte jag själv djur för att få mat! Vi kan ju faktiskt inte överleva utan kött- och mjölkprodukter!"? 

Tänker du att det därmed är okej och att vi måste fortsätta med det - för att det är något vi ägnat oss åt sedan länge?

Tänker du att en snygg tjej är en smal, vältränad tjej? Ska hon kanske också vara välsignad med stora, fasta bröst? Är det fel att ha hängbröst med hudbristningar? Är det fult med celluliter? Ska en sexig kille ha en enormt vältränad kropp kanske? Gärna vara välutrustad dessutom? Får en sexig "hjälte" i en film vara tjock?

Tänker du att ditt hem måste vara ljust och vitt i så stor utsträckning det bara är möjligt, med undantag av en mörk "cool" fondvägg? Tänker du att ditt hem såklart ska ha NÅGON trendig "ny" detalj, precis som din klädsel?

Tänker du att modemagasin mm har "rätt"?

WELL; Det kallas MINDFUCK!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ah5RQopYkCs&list=PL92sxAtloaFgBAQGwGc6_hwKsaIR5zMtB&index=3
 
 

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan 6 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som: "Pubertal idiot".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela