annelielizabeth.blogg.se

Högljudd & arg för det mesta - för att det behövs!

Glad påsk!

Publicerad 2013-03-30 03:31:00 i Diverse tankar,

Så här i påsktider kommer man ju osökt att tänka på häxor... 
 
 
DÅ: Häxjakter... häxprocesser... varför? Jo, för att folk (främst kvinnor) tänkte en smula utanför boxen och därmed ställde till en enorm kortslutning i skallen på folk som levde i sin lilla begränsade bubbla, vilken de ej hade för avsikt att lämna, ens för ett ögonblick..; "Oj, en kvinna som tänker annorlunda!!!! Illa! Hon är ju respektlös och har förmodligen ett samröre (SEXUELLT; det slår jag vad om!!!) med HIN HÅLE HIMSELF!!!! Hon utgör ju ett enormt HOT!!! Let´s kill her! Nu eldar vi lite här tycker jag... fram med ved och vedträn och grejer, så tänder vi en brasa och ser på när hon förgörs och blir tillintetgjord som aska!!! YEEEEEEEY!!!!!"
 
NU: Häxjakter... häxprocesser... varför? Jo, för att folk (främst kvinnor) tänker en smula utanför boxen och därmed ställer till en enorm kortslutning i skallen på folk som lever i sin lilla begränsade bubbla, vilken de ej har för avsikt att lämna, ens för ett ögonblick..; "Oj, en kvinna som tänker annorlunda!!!! Illa! Hon är ju respektlös och har förmodligen ett samröre med en massa feministiska, militanta och piercade dreadlocks-vegan-flator!!!! Hon utgör ju ett enormt HOT!!! Låt oss sänka henne allt vad vi kan med motargument som `kött har vi ätit i alla tider!´och försöka få henne tystad en gång för alla! Låt oss ge henne fingret; det vill säga allra helst nonchalera allt hon säger och gör, men om och om igen tala om för henne att hon är totalt fel ute och sedan se på när hon förgörs, tystas till ingenting och blir tillintetgjord som aska!!! YEEEEEEEY!!!!!"
 
DÅ:
 
NU: "Homosexualitet är som en cancersvulst" - Åke Green
 
Här hängs homosexuella i Iran:
 
Är du vegan och säger att det är lika med mord att konsumera kött... tja; då "bränns du på bål".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan 6 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som: "Pubertal idiot".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela