annelielizabeth.blogg.se

Högljudd & arg för det mesta - för att det behövs!

Freakshow deluxe!!

Publicerad 2015-04-18 03:22:00 i Skönhetsidealet,

 

Botox, fillersinjektioner i läpparna, silikoninplantat i tuttarna... Det är en freakshow att gå utanför dörren numera, för var och varannan stackars tjej har fipplat med sitt yttre. Tragiskt. Sorgligt. Fult.

Var den du är! Kan du inte det? Fråga dig själv varför. Ta reda på orsaken och sök hjälp för att bli vän med den du är istället för att lyssna på en norm som hjärntvättat dig att tro att du MÅSTE ändra på dig för att duga och känna dig glad.

Även en LITEN minimal fillersinjektion i din överläpp SYNS och, visst, vill du se ut som ett geting-attackerat akutfall som dessutom fastnat med överläppen i en lyktstolpe på vintern, så visst, men stanna upp TVÅ sekunder och tänk denna tanke: "Har jag fötts med tanken att man ska behöva se ut så här för att anses vara vacker eller har jag MÅ HÄNDA indoktrinerats och fått ett skönhetsideal inpräntat i mig efter hand som jag växt upp..?"

FUCK allt vad skönhetsideal heter! Var RIKTIGT snygg och RIKTIGT sexig - och då menar jag RIKTIGT snygg och RIKTIGT sexig!

Hur blir man då det?!!!! Well, min vän. Man ser till att bli vän med sig själv och den man är utan att gå till närmaste plastikkirurg! Man ser till att komma till insikten den att man inte alls blir lyckligare genom att UTPLÅNA sina grundläggande & högst unika personliga drag i sitt utseende. Man ACCEPTERAR att "okej, mina bröst är satans så slappa och konstiga, men hey! De är ju MINA och jag älskar dem precis så som de är!" Det finns inget sexigare än någon som är HEMMA i sin kropp utan att innerst inne vilja förgöra och utplåna denna genom att ta till skalpellen. Släng dina inplantat åt fanders om du vill vara sexig!
Ps. "Jag gör det för min egen skull och ingen ska klanka ner på mig för mitt personliga val!" - Well. Är det verkligen ditt, eget & högst personliga val? Nej, just det. Det är IDEALET som spökar... det har du inte fötts till att följa. Hade du levt på en öde ö - helt frånskild media - hade du fortfarande tänkt samma illasinnade tankar kring ditt yttre? Hade det då varit DITT val att gå till plastik-fjanten och peta in silikon i tuttarna? Nej. Punkt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan 6 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som: "Pubertal idiot".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela