annelielizabeth.blogg.se

Okja visar dagens masslakt av djur

Publicerad 2017-10-02 06:07:00 i Djurrättsfrågor & veganism,

Åh, nu har jag vågat mig på filmen Okja. Den var fantastiskt bra, men också, som väntat, himla jobbig eftersom den visar precis hur illa det är här och nu i djurindustrin som folk bidrar till...
 
https://www.youtube.com/watch?v=AjCebKn4iic
 
 
Och helt ärligt blir jag ganska irriterad och ledsen på riktigt, eftersom jag vet att så satans många människor vill äta av "Okja" och delta i djurplågleriet! Detta är en "fiktion" men å andra sidan är det rakt upp och ner en dystopi, och vad fan är det för fel på oss människor som systematiskt föder upp djur som vi ska äta upp?! Va?! Vad fan är det för fel på oss?! Vad är det för fel på oss när vi om och om igen vill plocka in djuren i en ny Treblinka?! Va?! Vi vet att de lider men ändå är det som att vi är blinda för detta!
 
Hur fan kan det vara lagligt att massmörda oskyldiga stackars individer som vi masslaktar och sedan äter upp? Va? Finns det en enda vettig person där ute bland er som på allvar kan tycka detta är en bra idé?! Sluta för fan!!! Sluta käka animalier!! Eftersom politikerna är så himla slöa i sitt agerande måste ju vi agera! Bara för att en sak är laglig behöver det inte betyda att det är okej!
 

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela