annelielizabeth.blogg.se

Högljudd & arg för det mesta - för att det behövs!

Bönder hotas av djurrättsaktivister

Publicerad 2019-03-10 22:15:00 i Djurrättsfrågor & veganism,

Ja, bra jävla jobbat av er - ni militanta veganer & djurrättsaktivister som förstört för oss andra. Hur tänkte ni? Tänkte ni att det är så man beter sig som djurrättsaktivist? VAD vill ni genom att bete er precis lika vidrigt som som de ni vill motverka?
 
Veganer & Djurrättsaktivister har redan innan haft det svårt vad gäller folks fördomar om militanta galningar som eldar upp korvkiosker etc, och köttnormen styr så in i helvete att minsta lilla felsteg från vår sida eldar på dessa fördomar! Begriper ni inte att ni förstör? Vill man ha en kärleksfull värld kan man ju för fan inte använda sig av våldsamma handlingar i sin kamp! Att världen är upp och ner-vänd och man ibland blir så frustrerad och arg över att det förhåller sig på detta sätt är en sak, men vill man på allvar förändra något och få till en reform kan man ju inte bete sig som en galenpanna.
 
Jag bergiper mycket väl er frustration, men man får väl ändå räkna till tio och och ta ett djupt andetag innan man börjar hota bönder! Fan, vad ni förstör! Bryr ni er om djuren på allvar får ni anta en fredlig agenda, annars kan ni lika gärna börja äta kött - för ni är inte trovärdiga i ert arbete.

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan 6 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som: "Pubertal idiot".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela