annelielizabeth.blogg.se

MISANTROPEN I MIG GROR OCH VÄXER!!

Publicerad 2011-05-24 17:48:43 i Djurrättsfrågor & veganism,



Vad är det för feeeel på människor?! Varför besitter så otroligt få en empatisk förmåga att förstå andra varelsers lidande? Varför värderar folk bara människan som den varelse som har rätt att leva ett fullgott, långt liv utan lidande och död? Just nu HATAR jag människor (mer än vanligt) som säger att djuren ju faktiskt inte behöver lida när de dödas för att bli mat; eftersom de blir bedövade innan och därmed inte känner någon smärta. Jag blir så evinnerligt jävla jätteledsen när jag hör sådant, och dessutom blir anklagad för att bara vilja sticka ut när jag skriver om det här i bloggen. Jo, så sa man i inskränkta Årjäng till mig för 15 år sedan också; allt jag stod för; allt jag trodde på var ju bara ett sätt att försöka vara märkvärdig och sticka ut... Folk är uppenbarligen minst lika illiterata och empatistörda nu för tiden som då!

 

Ta era egna barn, bedöva dem och döda dem; jag lovar att det kommer gå ytterst smärtfritt till; barnet kommer inte ens hinna märka att det dödas. Tänk så gott med lite mjuuuukt, möööört bebiskött att steka upp, eller varför inte grilla och ha till en utsökt kall yoghurtsås och färskpotatis nu i sommar? Det tror jag bestämt jag ska göra. Gud, vad gott det ska bli!! Tror förresten att jag satsar på foster; det lär ju helt klart vara ännu godare!

 

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela