annelielizabeth.blogg.se

Vanvård och döda hönor på värmländsk äggård

Publicerad 2022-04-09 17:46:00 i Djurrättsfrågor & veganism,

Du är en djurvän sa du?
Snälla, välj vego om du är det! ❤
 
Äter du ägg? Då har du faktiskt en skyldighet att veta om var äggen kommer ifrån, vad du bidrar till genom att äta ägg, så se inte bort som en feg person utan läs detta:
Djurrättsalliansen rapporterar ÅTERIGEN om vanvård, denna gången är det en gård i värmland. Läs mer om detta nedan.
 
Du kan omöjligt veta om äggen kommer från en gård som bedrivit regelrätt vanvård, enda sättet att vara säker på att inga djur skadats, lidit och mördats är att helt välja bort animalier. Även inom lagens ramar pågår djurplågerierna och djuren befinner sig i ett evinnerligt, aldrig upphörande Treblinka (förintelseläger). Våga välj djurvänlig mat om du är en sann djurvän. Bry dig inte bara om din häst, din katt och din hund, bry dig om alla djur. ❤
 
JAG FÖR DJURENS TALAN DÅ DE EJ HAR EN EGEN RÖST! TYCKER DU JAG ÄR JOBBIG ÄR DET P.G.A. DIN KOGNITIVA DISSONANS, LÄS PÅ OM DITT EGET PSYKE, LÅT INTE DJURINDUSTRIN HJÄRNTVÄTTA DIG. MIN RÖST FÖR DJUREN KOMMER ALDRIG TYSTAS! JAG KOMMER ALLTID HÖJA MIN RÖST FÖR DE SOM INGEN HAR! HELST MEDELST MEGAFON, EFTERSOM ALLA VERKAR HA VAXPROPPAR I ÖRONEN SÅ FORT DETTA ÄMNE KOMMER PÅ TAL: DJUREN I DJURINDUSTRIN LIDER JUST I DETTA NU! NÄR DU SITTER OCH SCROLLAR PÅ FACEBOOK ELLER KOLLAR INSTAGRAMFLÖDET FÅR MILJARDER DJUR HALSEN UPPSKUREN! GRISARNA SKRIKER AV DÖDSÅNGEST! LAMM SLAKTAS. KALVAR SLAKTAS. DET ÄR ETT EVIGT BLODBAD - VARJE SEKUND DÖDAS DJUR! VARJE SEKUND SKJUTS EN BULTPISTOL IN I KRANIET PÅ EN KO SOM INTE FICK LEVA MER ÄN 5 ÅR! TICK TACK, TICK TACK; SÅ LÄNGE DU MÖJLIGGÖR DÖDANDET MED DINA PENGAR KOMMER DJUR LIDA, PLÅGAS & DÖDAS! SNÄLLA SLUTA BIDRA TILL DJURPLÅGERIERNA & DÖDANDET! DET FINNS ALTERNATIV! KAN JAG SLUTA ÄTA ANIMALIER KAN NI! ALLA KAN VÄLJA VEGO! LÅT INTE ARLA HJÄRNTVÄTTA ER! BEGRIP ATT NI BLIR GRUNDLURADE! DET FINNS INGEN HUMAN DJURINDUSTRI! VARJE INDIVID HAR RÄTT TILL SITT EGET LIV!
 
Ps. Jag är låginkomsttagare och lever på sjukpension, det finns inga ursäkter, det är inte dyrt, och nej, man får inte konstant diarré om man har IBS och försöker äta mer bönor och linser, det går ÖVER!! Vi har inte råd att slösa bort varken djurens liv eller vår planet, kom igen och ta lite kärleksfullt ansvar, för en jord i fred, i samklang med djur & natur. Våga visa empati med djuren, våga öppna ögonen för vad du har på din tallrik! Våga stoppa ditt ego åt sidan. ❤
 
 
Nu till djurrättsalliansen som skriver:
 
"Levande hönor som fått kliva på förruttnade kroppar och ett stall där döda hönor legat i månader. Det är vad länsstyrelsen har upptäckt vid kontroller hos en värmländsk äggproducent. Lantbrukarna är sedan tidigare förbjudna att ha hov- och klövdjur, men får fortfarande hålla hönor. Se Djurrättsalliansens film från gården.
När länsstyrelsen kom till den värmländska äggproducenten i början av 2021 möttes de av skadade djur, smutsiga golv, avsaknad av mat och vatten samt stora mängder döda djur. På äggen som skulle säljas låg avföring från möss. Lantbrukarna som äger företaget har två stall och sedan förra året bedriver de bara äggproduktion i det ena. I det andra stallet har ett stort antal hönor lämnats att förruttna. Hur de har dött är för Djurrättsalliansen okänt, men stallet har förvandlats till en hönskyrkogård. Djurrättsalliansen har besökt stallet med de döda hönorna för att visa hur det kan se ut hos ett lantbruksföretag som fortfarande får bedriva äggproduktion – trots att länsstyrelsen har känt till bristerna i över ett år."
 
Se filmen:

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela