annelielizabeth.blogg.se

Djuromsorgen är nu ännu bättre och våra medarbetare jublar hela vägen in i döden!

Publicerad 2020-09-30 23:14:00 i Djurrättsfrågor & veganism,

Arla menar att det bara är mjölk som smakar mjölk! Jag menar att det stämmer. Det är bara mjölk från en utsatt plågad stackars ko som först blivit tvångsinseminerad och sedan fått barnet bortrövat som smakar ångest, som smakar fel och åter fel. Så sett har Arla alldeles rätt! Det är verkligen bara mjölk som smakar mjölk. 
 
Här tar man kalven från kon, eftersom vi ska dricka upp mjölken, som egentligen är till för kalven. Denna mjölk innehåller östrogener bland annat kan samverka med dina egna hormoner och ställa till oreda, till skillnad från sojan som innehåller vegetabiliska fytoöstrogener som istället har en cancerskyddande effekt...
Detta är inte alls en naturlig sak för djuren, nej, det är rentav traumatiskt för dem att bli ituslitna på detta sätt. Jämför med dina egna nyfödda barn...
Men, nu ska vi ju glädjas, eller? Va? Förlåt mig, haha, vilken partypooper jag är! Inte ska jag tala om för er att ni ska ändra era kostval.
 
Ni har väl inte missat den etiskt rent underbara reklamen från Arla som nu gör att alla som vill konsumera deras produkter kan göra det med ett rent, och framför allt djuretiskt samvete! 
 
Arlas nya fantastiska djuromsorg finner nämligen inga gränser! Nu är den ju minsann ännu bättre än innan. För alla vet ju hur bra djuren i djurindustrin haft det i alla tider... Bilder från nyligen:
https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/se-filmen-inifran-arla-garden-dar-korna-ligger-i-avforing-bland-det-varsta-jag-sett
 
Men. Som sagt. Nu är det alltså ännu bättre minsann! Håll i hatten! Korna som Arla kallar sina medarbetare fullkomligt jublar numera över att bli våldtagna och få sina barn abrupt bortslitna från sig för att sedan genomlida den enorma sorg, separationsångest och stress som detta innebär, och efter ett tag av underbara, ja rent förtjusande dagar får de en bultpistol mellan ögonen för att i slutändan ätas upp av... dig? 
 
Arla pratar vitt och brett och framför allt väldigt fel skulle jag vilja säga. De försöker få det hela till att vi i Sverige minsann har ett toppklassystem vad gäller just djurskyddslagar etc men det stämmer ej. Jämför med andra länder och vi ligger efter på många punkter. Arla säger vadfan de vill för att de är desperata. De har sedan en tid tillbaka insett att deras bransch är hotad och de gör vad som helst för att rädda den. Tycker du det klingar fint när de kallar korna för dina medarbetare? Som att korna själva valt sitt fatala öde... 
 
Arla: om ni har så fantastisk, utomordentlig djuromsorg - varför får vi inte komma och dokumentera Arlas gårdar utan att det ska vara frågan om att man blir straffad med böter? Varför kan inte jag få lov att ta med min son till närmaste slakteri för att få se hur det går till i djurindustrin ni är så jävla stolta över? Varför får vi inte gå på studiebesök bland era medarbetare ni pratar så varmt om... och vad säger tjurarna om detta? Va? De bara muuuuuuu, high five, vi är lyckliga - vi får inte gå ut alls faktiskt, men det gör inget för Sverige har ju sådant fantastiskt bra djurskydd så jag blir alldeles tossig och behöver inte gå ut... sen dödas jag. Sen äts jag upp. Yeeeaaah!!

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela