annelielizabeth.blogg.se

Högljudd & arg för det mesta - för att det behövs!

LCHF - hot och bara dumheter

Publicerad 2016-04-08 22:40:00 i Djurrättsfrågor & veganism, Hälsa,

"Gemensamt för mer extrema lchf-förespråkare är att de sällan tål att ifrågasättas.

– Till skillnad från forskare som ständigt måste vara kritisk mot både sina egna och andras slutsatser har den här gruppen svårt att tänka sig att saker och ting kan vara på ett annat sätt, säger hon."

http://www.dn.se/nyheter/sverige/lchf-kritik-leder-till-hot/

Blir nästan glad mitt i allt dumt... för är det inte så att vi veganer ofta får stå ut med just anklagelsen den att vi absolut inte kan tänka att saker och ting är annorledes mot vad vi anser dem vara? Att vi inte tål att ifrågasättas? Vi ÄR ju så väldans obstinata och svåra att diskutera med... Att då få höra detta om LCHF-gruppen som ju är en grupp människor som mer eller mindre blivit frälsta - vilket SKULLE KUNNA vara okej om det inte skedde på bekostnad av andra... ja, det är fanimej välkommet! Kör gärna LCHF om ni vill, men kör veganskt! Kör ditt kokosfett i ditt kaffe och kör lågkolhydratsdiet om du vill. Kör gärna mer protein än vanligt, men snälla. Vad fan har grisen gjort för ont? Skippa bacon!! Käka sojakorv!

Ser det så himla gott ut detta? EGENTLIGEN? Titta noga! LIKDELAR! MMMMM, VAD GOTT!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan 6 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som: "Pubertal idiot".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela