Besatt av syrad rödkål
Försökt bra länge, i flera år att käka syrade grönsaker, som surkål mm, eftersom jag som alla andra vid detta laget förmodligen vet att det gynnar ens mikrobiom, men har helt ärligt haft rätt svårt för smaken. Tror jag testat det mesta från Tistelvind - deras produkter är ju inte pastöriserade, utan innehåller alla de gosiga bakterierna man vill åt.
Surkålen smakar & luktar Bajamaja och Kimchin luktar ju verkligen gammalt unket fiskrens. Fy fan. Syrade morötter är okej, men ändå inte särskilt gott det heller...
Till sist har jag nu hittat syrad rödkål!! Hallelujah! Så jäkla trevlig att ha till korv, som här på bilden, då jag har gojsat ihop 2 st Anamma-korvar med syrad rödkål och Plantis Greek Style soygurt. Rekommenderas!

Ett annat tips är att ha denna syrade rödkål på rågbröd, med På Mackan från Oatly! Över förväntan. Ta helst en öl till!
