annelielizabeth.blogg.se

Högljudd & arg för det mesta - för att det behövs!

Skulle du ha skaffat dig slavar?

Publicerad 2014-04-24 01:52:00 i Djurrättsfrågor & veganism,

Slavhandel är väl fel, eller? Jo, det anser väl varje människa som är vid sina sunda vätskor idag... Men då; när slavhandeln var utbredd var den "naturlig" och man exploaterade svarta människor då man ansåg sig ha rätten att göra det. Man ansåg att den svarta människan var lägre stående och att hon inte hade samma känslor som den vita människan. PRECIS som vi idag ser på djuren som en självklar sak att utnyttja alltså!

Ni hajar väl att vi i framtiden kommer skämmas ögonen ur oss pga hur vi använt djuren? Ni inser väl att köttkonsumtionen och djurindustrin är exakt lika illa som slavhandeln förr var? Ni inser väl att ni KAN vara med och förändra djurens liv till det bättre?! Eller är ni de där konservativa som INTE skulle ha stått på slavarnas sida då det begav sig? Hade ni kanske till och med skaffat en hop med egna slavar; bara för att ni kunnat? Några svarta människor som arbetade för er under tiden som ni själva satt och läppjade på en god konjak i solskenet..?
 
Slavhandeln förr:
 
 
Slavhandeln nu:
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan 6 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som: "Pubertal idiot".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela