annelielizabeth.blogg.se

Högljudd & arg för det mesta - för att det behövs!

Glad påsk!

Publicerad 2016-03-25 02:05:00 i Djurrättsfrågor & veganism,

Glad påsk! Det säger ju alla gärna genom att stryka under budskapet ordentligt med bilder på små fluffiga kycklingar... Åh, vad gulligt. Så himla mysigt ju! Glad påsk! Och sedan då? Vad gör vi på påsk? Ger vi de där fluffiga kärlek? Eller har vi ensamrätt på mord? Har vi kanske betalat pengar för att ett stort gäng hankycklingar ska gasas ihjäl? Jodå, det anses nämligen humant numer jämför med att kasta dem i en gigantiskt mixer där man maler sönder dem som vi nyligen gjorde i Sverige. http://www.unt.se/uppland/uppsala/halften-av-kycklingarna-avlivas-direkt-3663530.aspx
 
Men näää! Sluta nu! Jag vill fan bara fira påsk! Måste du kasta en massa samvetskval i ansiktet på mig?! Jag vill inte alls bidra till djurplågeri! Jag älskar ju djur!!
 
Ja. Men gud. Så klart ska du fira påsk och ha det bra! Men. Måste du göra det på någon annans bekostnad? Ägg, lammkött etc bidrar nämligen till DJURPLÅGERI! Läste nyss information kring Krav-lamm... detta lamm du tänker på som just ett KRAV-lamm som har fått leva fritt och mått bra... ja, det är nu 4 månader när det mördas för att DU ska äta av det. Det har inte fått gå ut på bete en enda gång under denna tid. Krav-märkt kött etc är som att säga "Jo, men jag sparkade bara på honom 10 ggr istället för 20 innan jag dödade honom!"
 
OCH! Påskfjädrar kommer från levandeplockade stackars fåglar som lider något enormt för att vi ska pynta påskriset...
 
Snälla alla!. Ser ni inte att vi är indoktrinerade? Hjärntvättade att tro det är okej att döda. När ska vi vakna? När ska vi ta hand om varandra?
 
Glad påsk!
Obs! Bilden nedan är inte mat!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan 6 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som: "Pubertal idiot".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela