annelielizabeth.blogg.se

Agnes Wold tilldelas Rosa Tisteln

Publicerad 2024-08-02 16:07:00 i HBTQI,

Möttes idag av nyheten att Agnes Wold tilldelats utmärkelsen Rosa Tisteln, ett pris som årligen delas ut till en person eller organisation som av RFSL Stockholm anser under året gjort någonting negativt för hbtqi-personers rättigheter.
Applåder på det!
 
Läs artikeln i Aftonbladet här:
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/EyxmbP/agnes-wold-far-skampris-av-rfsl
 
Varför i hela friden tänker hon att hon vet något på området transfrågor i egenskap av professor och överläkare i klinisk bakteriologi, alltså BAKTERIOLOGI - exakt VAD har det med könstillhöriglagen att göra? Hon har ju någon snurrig hybris och verkar tro hon vet saker inom alla områden. Vem bryr sig om hennes åsikter som kommer från medeltiden? Hon uttalar sig som vore hon expert på transfrågor i egenskap av professor och överläkare i bakteriologi, det är ju skrattretande, hon uttalar sig som vore hon forskare inom livsmedelsfrågor och näringslära också, hon brukar ofta påtala att mjölk är det mest hälsosamma man kan förtära, något hon också pratat om som vore det fakta och inte hennes åsikter, vilket är att sprida desinformation även det. Hon borde således få fler tistlar utdelade för att att sprida desinformation som skadar både folkhälsan och som motverkar djurens rättigheter såväl som människors.
 
Tanten kanske borde gå i pension en gång för alla och skapa ett allmänt diskussionsforum där hon får komma till tals, för naturligtvis får hon TYCKA vad hon vill till skillnad mot vad hon fått för sig i sin lättkränkthet, ingen har sagt att hon inte får tycka till i frågor, men att sprida sina åsikter som ren fakta som hon gör inom flera olika områden i egenskap av professor och överläkare i bakteriologi, är inget annat än att sprida desinformation, och att hon ens får sitta i radio och uttala sig om frågor hon inte vet ett skvatt om är skandal i sig! Förklara då gärna så det tydligt framgår att när Agnes öppnar munnen kommer det ut åsikter, eller gå ut på stan med en mikrofon och fråga 100 slumpvis utvalda människor om samma ämne och lägg även fram deras åsikter om frågan jämte Agnes, för att tydliggöra att hennes titel inte har ett skit med något att göra.
 
Ingen försöker tysta dig kära Agnes, men när du pratar i nattmössan om saker som skadar, saker som du felaktigt presenterar som fakta och inte dina egna åsikter, kränker du inte bara transpersoner utan i förlängningen även djurens rättigheter som du inte kunde bry dig mindre om, det har vi förstått sedan länge. Du sprider myter och desinformation för glatta livet, då förtjänar du detta pris! Skapa gärna en podd som heter "Agnes låter sig inte tystas!" så kan du sitta där och hylla Arla och sprida dina åsikter om precis vad du vill, inom precis vilka områden du vill, med skillnaden den att det tydligt framgår att det sker inom området "Agnes personliga åsikter, vitt skilda från fakta och vetenskap". Kom ner på jorden! Du är professor och överläkare inom vad sade du nu igen?! 🧐🤔Just det. 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 11 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela