Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

MOONWALK I KÖKET

Kategori: Allehanda anekdoter

Skulle verkligen behöva skrubba köksgolvet skinande rent! Tappade ut en massa rapsolja på golvet härom dagen och varje gång jag går på den där oljefläcken halkar jag! Kom på att jag kanske kunde utnyttja den hala fläcken och öva Moonwalk! Kanske skulle tappa ut mer rapsolja... ...så fläcken blir tillräckligt stor att moonwalka på... Hmm... var det så Michael Jackson gjorde när han uppfann den där dansen tro? Rest in peace, förresten, fina du! Det är nog bäst jag tar fram skurmoppen innan det händer en olycka som inkluderar ett besök på akuten. Moonwalk får någon mer dansant människa ägna sig åt.

Mossiga könsroller

Kategori: Könsroller och invanda mönster

Jag önskar verkligen att det blev mer öppet i vårt samhälle när det kommer till könsroller. Tycker det är så oerthört snävt som det ser ut idag med rosa och dockor för flickor och blått och bilar för pojkar. Det finns snubbar som gillar att bära kjol och varför ska de skämmas för det?
 


Mallarna är extra snäva för just män; om en man bär klänning upplevs det som mycket mer provocerande än om exempelvis en kvinna bär kostym. Det är sorgligt att det fortfarande är så här; jag tror att folk skulle må så mycket bättre och känna en stor frihet om man luckrade upp dessa stagnerade regler. Det är 2010 - inte 1810!

Positivt tänkande

Kategori: Diverse tankar

Jag tror förvisso att tankens makt är bra mycket starkare än vad vi kanske tror, och således är det självklart bättre att tänka positiva tankar än negativa. Tänker man alltid "Fan, vad allt suger, jag hatar mitt liv, jag är värdelös!" så tror att sannolikheten för att ens liv blir skit är större än om man tänker "Fan, jag fixar det här! Jag kan! Jag är bra!" Men att man aldrig ska få lov att klaga och att man helt ska utrota ens negativa tankar tror jag faktsikt inte är sunt. Vi är väl människor? Om en människa tycker att allting är superbra och perfekt och underbart och positivt och ljust och fint HELA tiden så är det nåt allvarligt fel!! "Min hund dog, gud vad jag känner mig glad, positiv!" eller "Oj, mitt hus brann ner; fan vad tacksam jag är!" Det är är inte sunt nånstans!! Och som med allt annat ligger det ett äckligt vinstintresse bakom alla dessa idéer, och det tycker jag inte är särskilt positivt...