Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

SKÄRP ER FÖR FAN!

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

 
"Så här ser älgen ut efter middagen"
Jodå. Så här ser den ut. Efter middagen.

HUR I HELVETE KAN DETTA VARA OKEJ?! Va?!!!

Det är tamejfan stört på samma sätt som det är stört att vara psykopat och spärra in sin egen dotter i en betongbunker under 30 år och sedan sätta på henne så hon blir med barn!

HUR i helvete kan man på allvar vara stolt över att ha tagit en älgs liv?! Och hur i helvete kan man skoja om detta mord på detta sätt?!

"Mord?"

JA!!!!!!

Ponera att jag går ut på Stockholms gator och skjuter någon hej vilt. Ponera att jag sedan sparar kraniet från den jag dödat och hänger upp det på väggen. Ponera att jag fotar detta och lägger upp bilden på FB och stolt meddelar att jag minsann skjutit denna person. Sjukt? Ja. Varför är det då sååååååå okej med EXAKT samma visa fast med djuren som offer?!!!!!!!! Va?!

Skärp er för fan! Illa nog att vissa gillar jakt och död och mord, men stoltsera för i helvete inte med det genom att visa era troféer - inte om ni själva inte kan tänka er att bli troféer på min vägg!

Om man älskar djur & natur - varför blir man då jägare?!

Kategori:

Kurs att söka via Medborgarskolan - för folk som påstår sig älska djur och natur... eh? Ursäkta?! Sist jag kollade fann man inget nöje i att döda och lemlästa det man tyckte om och var intresserad av! Nåväl, så här står det: "Djur att älska... och jaga. Jakt och natur: Intresset för jakt ökar i Sverige. Dessutom blir jägarna allt yngre. Längtan ut i naturen är ett arv att värna, spänningen i jakten väcker nyfikenhet och ger ett lugn ( !!!!!!). En ny turistindustri växer fram för hitresta européer som upptäcker möjligheterna i vår fortfarande orörda (Ja?! Så varför röra den mer då?!!!!) nordiska natur. Oavsett vad du söker är det viktigt med kunskap. Om djuren, naturen, jaktlagar och vapenhantering." Jag mår illa!!!!!!!!!!!!!
 
Hej, jag älskar djur, så jag ger mig ut i skogen och dödar dem:
 

 

SLOPA BIFFEN - MOT SVÄLTEN

Kategori:

 
Så hemskt att barn svälter... så vedervärdigt! Ja!!!!! Men varför görs det då inget? Konkret!

Varför låter man t.ex sojabönan gå omvägen via kon när den borde gå direkt till människan som behöver den?! Om du äter kött bidrar du INTE till att folk svälter mindre. Hemskt ledsen, men det är ren fakta. Svart på vitt. Det går nämligen åt MULTUM med grödor (sojabönor framför allt; det är vad man gör djurfoder av) för att framställa en middagsstek. Skulle det inte vara så skulle man istället kunna använda dessa grödor som mat och stoppa världssvälten, men nejdå. Dessa grödor går omvägen via kon istället för att det i slutändan ska bli animalier som mat åt vissa... vissa rika... vissa i väst... och det är ett enormt slöseri! Slopa biffen! Ju fler som gör det desto mindre efterfrågan på kött och desto mindre massuppfödning av djur som blir mat och desto mer grödor kvar till de som svälter. Amen!