Ann-Eli Elizabeth

All kärlek är bra kärlek

SPRID KÄRLEK - INTE HOMOFOBI!

Kategori:

När jag läste detta trodde jag det var ett skämt. "Pornografiskt innehåll"?!! Eh? Sorry, men det säger nog faktiskt mer om åskådaren än om de på bilden... (se nedan)

Putin the PUTAH (googla på det!) kan ju komma ut ur garderoben nån jävla gång istället för att syssla med en massa nya homofobiska lagförslag!!! Och vad är det för stackare som anser att den här bilden är STÖTANDE? Nu vet jag faktiskt inte om jag kommer kunna sova med lampan släckt på ett bra tag. Detta gör mig mörkrädd! Sprid den här skitfina bilden som är en enda stor vacker kärleksbekräftelse! Sprid kärlek - inte hat!
 
"Facebook anser att denna bild är pornografisk och stötande och har sagt åt Rickard Söderberg att han måste ta bort den. Så sprid, den sprid för tusan!

Facebook believes that the image is pornographic and offensive , and has told Rickard Söderberg that he must remove it. So spread it..... spread it all over!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mer vegansk mat

Kategori: Vegansk mat

Hafsverk (i vanlig ordning):
 
Stekta sojasteaks (från Veggi; deras torra man skall förvälla, precis som deras färs och sojastrimlor) + stekta Anamma-vegopuckor + stekt avokado + kålröror (slängde bara i en massa vitkål i en panna + lite rapsolja, salt, ingefära, curry och sojamjölk i den ena + samma visa fast med passerade tomater i den andra). Basilika på toppen. Extremt gott!!!
 
 
Förvällning av sojastrimlor (tar typ 3 min):
 
 
Testade just detta pålägg som är helt veganskt. Smakar som kalkon-skinka typ. Lite rökt smak med rätta konsistensen utan att det känns animaliskt och därmed ofräscht! Perfekt!!  
 
Vanliga simpla knäckemackor med smörgåskrasse är ju helt galet gott. Knäckebräd, Carlshamns mjölkfria margarin + smörgåskrasse = jättegott!
 
Det har blivit en del mat med Tartexpastej på sistone... Gott! Den här med örter och vitlök är min favorit (trots att den innehåller jästextrakt som jag ej gillar då det gör samma skit i kroppen som natriumglutamat):
 
Här gjorde jag vitkålsrullar med en fyllning av just den här tartexen + egengjord tzatsiki (3 dl soygurt, lite olja, 1 grovriven gurka, salt, svartpeppar, 4 pressade vitlöksklyftor). Enkelt, men krispigt, fräscht och jättegott!
 
Min tzatziki (här en variant med chiliflingor och persilja; jättegott!!):
 
Vitkålstemat fortsatte dagen efter då det var så lyckat; här blev det nån sorts LCHF-taco-variant skulle jag nästan vilja påstå... drog detta med taccotemat snäppet längre sedan och bjöd min kille på taccomat av den här vitkålssorten, men har ej bilder på annat än dessa små godsaker: vitkålsblad med Anammas sojafärs, lite dijonsenap + skivade rädisor:
 
 
Simpel Tartexmacka (smakar som leverpastejmacka) med smörgåsgurka: 
 
Tartexknäckemackor med öl:
 
Älskar denna korven från Astrid och aporna: Finns både mild och hot. Enormt god!
 
 
Här: snittar på just Hot chorizo + jalapeno + syltlök:
 
 
Lite mer hafsverk: Egna alfalfagroddar med en massa annat gott som t.ex gurka, sojagrytbitar, majs, gröna ärter, passerade tomater, lite olja - TYP...
 
 
Groddodling:
 
 
Mer korv; denna är kanongod!!!! Rökt korv är alltid rätt!
 
Mer hafsverk; allmän röra på massa gröna ärter, majs, passerade tomater, indiska kryddor, aubergine mm...
 
Nu har jag paus från egengroddning... rötmånaden gör att det lätt blir bakterier och smakar illa, så jag köper:
 
Vegokäk!!!
 
Jag älskar oliver; både gröna & svarta!
 
Man tager vad man haver-soppa:
 
Köpte "sjögräs" med kelp som ingrediens i en asiatisk butik... Inte min grej att koka och äta; jag avskyr den där havslukten som mest påminner om ett skitigt gammalt akvarium/fiskmat, men det var faktiskt inte så dumt att klippa småbitar av dessa alger över maten; de ger god sälta :) Undrar dock fortfarande vad det är för alger. Många alger innehåller kelp... det står det på nästan alla "sjögräsprodukter" i denna Kina-butik... säger mig ingenting faktiskt. Men, men... 13 kr kostade påsen och det är alltid kul att prova nya saker :)
 
Lite mer hafsverk; Sojasteaks, oliver, egna alfalfagroddar, vitkål, wokgrönsaker och hemmagjord kall sås som påminner om klassisk tzatziki.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varför så stolt?

Kategori: Diverse tankar

Du som går in och "fluktar"..; varför vågar du inte ge dig till känna genom en simpel kommentar? Du behöver inte hålla med, du behöver inte ens ha en åsikt, men ge dig åtminstone till känna och ge mig en smula bekräftelse på att mina ord trots allt läses av en och annan. Säg "hej". Jag vet nämligen att du och fler med dig är här och läser... varenda en av er vet jag om...
 
 
Så; varför så stolt?
 
Har du en egen blogg? Förmodligen inte. För har du det vill du jättegärna ha en smula feedback på det du skriver, vad det än må handla om. Starta en egen blogg. Testa! Se sedan att du har MASSOR med läsare utan en enda kommentar! Känn efter hur det känns... Bara ett tips!
 
Var inte en anonym fönstergluttare!
 
Smygtitta inte i nyckelhålet! Se, ta del av det jag skriver och medge att du gör just detta om du är normalt funtad.
 
 
 Ps. Jag har inte alls "massor med läsare" Ds.