Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

Kjell Bergkvist rasist?

Kategori: Diverse tankar

 
Nä, gammalt klipp vi inte ska bry oss om längre?
 
Kjell, rara Kjell; du pratar ju så dumt, och så lågt om den här killen - det spelar väl ingen roll om du är förlovad med en Chilensk donna, du uttrycker dig ju illa, och du om någon måste väl inse att man inte gör just det; uttrycker sig som en gammal stofil från boschen. Skärpning. Du kan dra alla dina "Ja, men jag är ju tillsammans med en utländsk donna"-grepp du vill, för det spelar ju, som sagt, ingen roll. Någonstans måste du ju bara ställa dig upp, rakryggad och säga: "Oj, då, detta kanske inte var så jävla schysst!"?! Skärp dig fan, Kjell! Jag tror nog du är såpass gammal idag att du kan stå upp för dina misstag och detta tillhör onekligen ett av dem. Oavsett hur många chilenska brudar du har dejtat på sistone. Skärp dig, gubbe! 
 
Ps. Robban Aschberg; vafan tänkte DU med när du sade att han hade gått långt från Kina?! Allvarligt! Du säger åt Kjell att lugna ner sig på rasistfronten och så kläcker du ur dig detta. Haha. Du måste vara en smula... virrig där? Och varför är detta bara något slags haha-klipp som alla tittar på med glimten i ögat när det ju fan handlar om två personer som beter sig kränkande? Kjell sitter sedan och pratar med Filip & Fredrik och skojar... Han är ju en man! Ja, men dåså. Då kommer han såklart undan med detta som vore det blott ett roligt skämt. 
 
 

Black friday del 2

Kategori: Diverse tankar

Ja, jag köpte senaste numret av Situation Stockholm för 60 spänn, och insåg att "20 % rabatt om du handlar för minst 300 kr" är ett jävla dåligt erbjudande. Tänkte att jag skulle köpa något som jag normalt behöver och ändå kommer köpa sedan, i hopp om att det skulle vara bra rabatt - är man fattig så... men ärligt, det är ju bara köphets. Deras rabatter är dåliga och man tjänar endast pengar genom att tokshoppa. Rätt äckligt alltså. Nej, säger jag till Black Friday! Köp Situation Stockholm, läs den tillsammans med en kopp te och ge fingret åt köphetsen, för inte fan tjänar du på att gå ut och shoppa på rean - nej, då blir lurad att handla mer än vad du normalt hade handlat! Att komsumtionssamhället gått för långt och att det är ett hot mot klimatet behöver jag ju inte ens ta upp här, för det vet vi alla redan. 
 

Black friday - en kall dag

Kategori: Diverse tankar

Fattig jävel, men kände ändå att nu var det dags att bidra lite. Det kändes bra just idag, med tanke på all Black Friday-hets!
Vet inte hur många gånger jag passerat henne, med blicken hårt riktad i marken, för att jag känner mig dum som aldrig köper Situation Stockholm av henne. Jag ger massor med pengar, och pantburkar, till tiggare varje månad och den där Situation Stockholm-tidningen har blivit lidande, om och om igen. Senast jag köpte en sådan var när Thåström var med i den, för ett gäng år sedan.
 
Nu stannade jag upp för en gångs skull, jag frågade vad tidningen kostar. 60 kr, det går bra att betala med swish. Ok. Kör! Hon blev glad. "Tack, nu är det kallt, många tiggare har det svårt, ingen köper av mig idag"... Va? Blir lite extra äcklad av gemene man som alltså hetsjoggar förbi henne till förmån för rean på H&M! Så just idag kändes det EXTRA bra att bidra med 60 kr, för ett köp av senaste Situation Stockholm.