annelielizabeth.blogg.se

Goth? Väx upp!

Publicerad 2019-09-12 04:09:00 i

 
 
https://www.youtube.com/watch?v=zjZOTtKtmxs
Missa ej Toxic tears klipp här ovanför! Som jag delar initialt för att sedan komma till detta:
Toxic tears säger detta i en svar-på-tal-video:
"När ska du växa upp?"
"Om att `växa upp´ innebär att man är tråkig och ger upp allt som är en själv för att passa in i normen - Jag kommer aldrig växa upp! Ta mig till Neverland!" (Peter Pan... ni vet; han vill ej bli vuxen...) 
 
Och, detta säger jag själv: På allvar, när började man mogna för att man körde över sig själv? Är det inte en befängd sak att säga till en vuxen person som, till exempel, är goth - väx upp!? Helt allvarligt! Det borde vara omvänt! Det vill säga: "Vad härligt, jag ser att du är över 20, eller över 30 eller äldre (det kan kvitta: poängen är att man inte längre har en tonårsfas); du gillar goth, vad kul - du har mognat! Du har tagit ett eget, vaket kliv ut ur den vanliga standardramen och så vill du fortsätta. Du ger fingret åt normen - i vuxen ålder! Coolt, starkt och definitivt inte omoget! Vill du ha döskallar hemma (förhoppningsvis inga riktiga kranium, det finns ett specifikt telefonnummer jag kan ringa i så fall) - high five! INTE tänker man nedvärderande kring dig att du är en omogen person.
 
Så här kan det se ut hemma hos omogen gothicperson, 38 år, som ej växt upp för fem jävla öre:
 
 
 
 
 
Var dig själv, och DET är att vara mogen vuxen.
Skit i senaste Ikea-soffan om du inte på allvar gillar den. Köp inte saker för att de anses trendiga, om du ej stämt av med ditt eget innersta, mogna vuxna jag. Gör vad som faller dig in, och det är att vara vuxen, det är att växa upp! Det är att ta ansvar.
Som slutkläm vill jag dela med mig av en verkligt cool dam, 50+:
 
 

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela