Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

LE MER!

Kategori: Diverse tankar

När man möts av ett leende från en vilt främmande människa på stan märker man hur sällsynt det är med just detsamma! Satt på Hemköp och väntade på Jocke som stod i kassan för att betala då en tjej passerade mig. Hon såg mig i ögonen och LOG. Vad glad jag blev! Nästan lite förvånad! Log såklart tillbaka!

JAG brukar faktiskt le. Inte ständigt och jämt helt utan vidare och stup i minuten som någon glad galning som går på batterier, men om jag möter någon vars ögon jag tittar in i brukar jag automatiskt dra på munnen... som av ren reflex, men märker hur sällsynt detta är! LE MER; det är ett faktum att det skapar glädje hos mottagaren! Det blir detta med spegeleffekten ni vet ;)
 
Ps. Tänkte jag skulle lägga in en charmig bild på ett leende här och googlade på ordet "leende"... Om man inte vill ha massa tokroliga bilder på photoshoppade kameler, katter och bebisar så får man ta reklam för tandblekning alternativt bilder på en hysteriskt glad Pernilla Whalgren, så... jag lät bli. Ni får föreställa er en bild på ett regelrätt leende! Ds.

DET vill jag se; och inte bara EN gång!!!

Kategori: Könsroller och invanda mönster

 
Hur orkar de? Det är väl ett vansinnigt uttjatat tema detta med stripp-tjosan och tuttar i musikvideos?!! Och NÄR får vi se karlar som ålar runt utan kläder på kroppen? NÄR? Jo, kanske möjligtvis i någon homoerotisk musikvideo som riktar sig till homosexuella män, men aldrig annars. Om ens det.

Efterlyser lite variation!!! Lite innovativt nytänk! Vill se en FULLT PÅKLÄDD kvinnlig sångare som på fullt allvar och INTE PÅ SKÄMT, har halvnakna snubbar som dansar lite sexigt och utmanande BAKOM sig! DET vill jag se; och inte bara EN gång!!!

Fel ideal!

Kategori: Skönhetsidealet

 
Finner inga ord... detta är så... vanvettigt illa! Hela grejen med att tjejerna ska visa upp sina kroppar (finns det en enda tjock människa bland dessa? Finns det någon kort tjej? Finns det någon tjej som INTE vill gå i högklackade skor? Och var fan är alla killar? Varför får vi så sällan se deras kalsong-modevisning..?)

Under tiden som ett gäng snubbar är aktiva i bakgrunden med armhävningar och diverse andra kroppsliga övningar, visar tjejer upp sina kroppar som allmänt gods utan att göra just annat... Killarna är alltid de aktiva under tiden som tjejerna bara är föremål för folks blickar. Rena stenåldern alltså!

Nä, det går kalla kårar längs hela ryggen på mig, så illa är detta! En show som ska visa underkläder som alltså endast ska säljas till extremt smala människor och inga andra. Och hela medeltidsgrejen att tjejerna - bara tjejer - spankulerar fram med sina vältrimmade, nedbantade kroppar och viftar med röven är ju bara för... amerikansk.

Tillåt mig att kräkas en smula, på hela begivenheten! Detta är såååååå illa, såååååå töntigt och framför allt förlegat. Det normala idag hade varit att man för det första visade BÅDE killar & tjejer i underkläder och för det andra slopade de seglivade idealen att endast pinnsmalt folk är attraktivt!!!!
 
Då gillar jag ju detta klipp bättre!