Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

RÖR INTE MIN KÖTTBIT

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

 "Rör inte min köttbit!!"
Översatt:
"Rör inte mina stängda ögon - försök inte öppna dem,
ty jag vet att jag kommer må dåligt om jag får synen åter,
och jag vet ärligt talat ej VAD jag skall göra med mitt vakna sinnes vetskap!"
 

Carolina Falk VS Margareta Larsson

Kategori:

SD-politikern Margareta Larsson borde sätta sig ner och onanera så hennes uppdämda sexuella frustration lättar aningen! För tydligt är ju att hon blir alldeles till sig i trosan av att skåda fiktiva grafitti-muttor i psykedeliska utföranden. Varför annars bli så himmelens upprörd över denna färgglada konst av Carolina Falkholt? Så upprörd att man anser att konstnärinnan bör sättas bakom galler?
 
Man kan väl inte annat än skratta, för detta är så dumt! Så galet! HELT galet till och med! Margareta och company pratar om Carolinas konst som vore den rena porren också;  "...en meter stora vaginor på väggarna i skolsalarna".
 
Är denna målning så förfärligt sexuellt laddad? Och OM den nu skulle anspela på sex; jaha?! Sex är väl något roligt; vilket i så fall denna målning tveklöst understyker med vaginan som en glad mun innesluten i varma, färglada mönster och former.
 
Men Margareta säger att detta minsann kan vara besvärande för barn som utsatts för sexuella övergrepp. Haha!! Ja, hur många människor med VAGINA brukar utsätta barn för sexuella övergepp och varför finns det nakna karlar kors och tvärs runt om i landet, sedan urminnes tider, i form av olika statyer; med kuken i vädret? DET är okej - för det är manligt könsorgan! Men OJ, så vedervärdigt obscent med KVINNOKÖN!!!!! Blir riktigt irriterad på detta ärligt talat! LÅT OSS MÅLA FITTOR I GLADA FÄRGER ÖVERALLT!!
 
 

Katarina Wennstam

Kategori: Diverse tankar

Har äntligen läst Katarina Wennstams "Smuts", "Dödergök" samt "Alfahannen" som låter oss läsare begrunda det unkna mansdominerande klimatet i polis-/rättsväsendet etc. Läsvärda, bra böcker alla tre!! Läs dem om du ej gjort det!