Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

Punk och vargar - i en enda stor kram

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

 
Ja, men så blev det lite punk ju. Och det var välkommet! DLK körde Du måste le som en fotomodell där de sågar skönhetsidealet så som jag gjort så länge jag kan minnas att jag kunnat stava... sedan körde Asta Kask och Dia Psalma så det stänkte om det! Punken är död? Nä, alltså... så länge det finns en viss högersving kommer det finnas punk. Och nu finns punk mer än någonsin, för nu behövs den! Den behövs inte bara för oss som traskar i ett par trasiga skor, utan för de fyrbenta som får skäll... Vargen är bespottad igen hör jag. Jag blir så trött.
Citerar wwf:
Vargens möjligheter att överleva idag beror på om vi människor vill dela med oss av livsrum och skogens bytesdjur.
 
Låt vargen leva jämte dig och mig! I en enda stor kram! Varför inte? Du kan ju om du vill. Eller; flytta!
 

Lamm och två getter slogs ihjäl på Södermalm och Djurrättsalliansen protesterar utanför Scan Linköping

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

 
Well... nyligen slogs ett lamm och två getter ihjäl intill mitt hem och folk gråter, lägger blommor intill getternas forna hem och alla är eniga om att detta. Detta! Detta är ondska! Yes. Som fan. Det är nattsvart ondska. Jag håller med. Det är helt obegripligt och komplett fruktansvärt. Svårt att överhuvudtaget ens kunna tänka sig.
Alla är eniga om att man blir oerhört berörd när oskyldiga djur drabbas av våld på detta sätt! Men. Vad jag undrar är hur det då är okej att på LÖPANDE BAND MEDVETET, dag ut och dag in döda oskyldiga djur, som ren... slentrian..? Och varför bidra till liknande scenario som i Stora Blecktornsparken, Södermalm, Stockholm, fast aningen inlindat i "det humana" genom att äta kött? Är inte de djuren oskyldiga som får en bultpistol mot pannan för att döden möta? Fler än jag anser att det får vara nog nu! Här protesterar hjältar från Djurrättsalliansen, utanför ett slakteri i Linköping och jag frågar (med detta i åtanke: Blecktornsparken i Stockholm VS detta som är statligt och från folket kraftigt finansierat); Vad är ondska?! Egentligen?! Bara för att det inte skrivs om ondskan (djurmorden) i tidningarna betyder det inte att den inte finns. Ska vi massmörda djur på löpande band och äta upp dem? ÄR det verkligen okej? Är inte det ondska om något?! Notis om Blecktornsparkens dåd: http://www.dn.se/sthlm/lamm-och-tva-getter-slogs-ihjal-pa-sodermalm/