Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

Caitlin Moran

Kategori: Diverse tankar

Boktips!!! Läs boken "Konsten att vara kvinna" av Caitlin Moran. Den är klokt och roligt skriven!! Den förklarar viktiga saker om vad vi med mutta tvingas genomlida - rent generellt om man ser till den stora "mutt-massan" - från dess att vi börjar få bröst till dess att vi lämnar in handduken. Den förklarar vad FEMINISM är; det vill säga något vi alla innerst inne står för (om man inte har en skruv lös och gillar förtryck och orättvisa), och inte är; det vill säga en galen manshatarsekt. LÄS!! Begrunda! Fnissa! Skicka sedan boken vidare. Min kille ska läsa den nu. Han älskar brittisk humor för det första och för det andra har vi samma smak vad gäller böcker - för det mesta.
 
 

Gamla godingar från förr

Kategori:

Kom med och njut av lite nostalgi, gott folk!!!! Kolla in Linus på Linjen och Lili & Susie eller vad ni nu vill se eller dela med er av :) Varmt välkomna!
 
 
Om gruppen:
En grupp där vi gottar oss i gamla godingar från förr; tv-program, tv-klipp, musik, böcker, texter mm som gjorts för både vuxna och barn... Allt som gjorts från omkring 50-talet fram till tidigt 90-tal. Allt från "Linus på Linjen" till "Farbror Frej" och "Björnes Magasin"... INGET nytt, modernt skit!!!! Nej, här ska vi njuta av gamla hederliga godsaker!
 
 
 
 

Hallelujah-moment

Kategori: Diverse tankar

Hallelujah! Jag var TREVLIG mot en telefonförsäljare!!!!!!! Inte för att jag brukar vara otrevlig mot dessa (får liksom aldrig chansen eftersom jag aldrig bemödar mig med att lyfta luren då fanstygen ringer...), men jag var trevlig på så sätt att jag över huvud taget SVARADE i telefonen, fast jag mycket väl insåg att det inte var en god vän som ringde mig för att kolla hur jag mådde... (inte för att det nånsin händer, men...)

Sa snällt men bestämt: "Nej, jag är ej intresserad av att byta elleverantör, jag är nöjd som det är, men lycka till!" Hon i luren tackade för sig och lät riktigt FÖRVÅNAD. Stackare. Kul jobb de har...