Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

Family Guy - hycklare?

Kategori: Diverse tankar

Ett enormt kort och lakoniskt (för att vara jag) inlägg om min irritation kring skaparna av "Family Guy":
 
De är uppenbarligen hyfsat vänster, de som skapat serien. Så vänster man nu kan vara i detta gudsförgätna land som USA... Förlåt mig, alla amerikaälskande ungdomar som bara "mååååååste se USA" innan ni kolar vippen! Varför?!!! Ja, jag kan haja grejen med New York. Absolut. Sen då? Ja, förvisso; det kan ju bli lite av en underhållande freakshow att dra dit och se eländet på nära håll, med egna ögon. Så långt är jag enig.
 
Så till ämnet: Family Guy. Jag har sett sjukt många avsnitt och jag måste verkligen säga att jag, rent generellt,  diggar serien som fan. Peter Griffin är enormt skön på femmiljoner tänkbara sätt! Men... och det är just detta men jag vill ifrågasätta just nu (eftersom det ligger mig så oerhört varmt om hjärtat att just IFRÅGASÄTTA (born to be a ifrågasättare - and I´m STOLT!!!!)). Men; å ena sidan babblas det i raljerande ton kring allt ifrån George Bush (hin Håle him self) till fördomar om andra kulturer än den amerikanska. Å andra sidan har de plöstligt ett helt jävla avsnitt som ENBART går ut på låg, plump homofobi-humor! BLÄÄ!!! Peter Griifin går i detta avsnitt med på att testa diverse injektioner, varav den ena innebär att han blir homosexuell. SJÄLVKLART innebär detta att han plötsligt går runt med en ring i ena örat och rör sig väldigt feminint. Jag väntar på någon sorts sluttamp som liksom förlöjligar allt som har med homoskämt att göra, men avsnitter bara fortsätter i samma anda. Jag stoppar in mina öronproppar, vänder mig om och säger "God natt!". Det var helt enkelt inte roligt! Peter Griffin diggar plötsligt schlager, bär scarfs och beter sig enormt "feminint"... Vad i detta ligger humorn? Helt allvarligt?! Alla homosexuella män beter sig inte så; jag lovar! Så lågt, töntigt och... ja, rent jävla rasistiskt! Så: SÅ vänster var de alltså! Jävla hycklare!!!! Ps. De kör sjukt många skämt baserade på låg lyteskomik dessutom. Ds.
 
 
 
 
 

Jag erkänner!!

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

Jag har faktiskt ett förakt gentemot köttätare. Jag erkänner. Det är, tro mig, inget jag är stolt över. Jag vill vara den där kärleksfulla hippien som bara säger "Peace!!!" hela dagen lång, men det skulle vara ren falsk marknadsföring. Jag är verkligen hemskt ledsen, men efter att ha blivit (personligt) påhoppad sjukt många gånger av kadaverrätande freaks har jag skapat en rätt bitter liten bubbla i vilken inte mycket hopp om mänskligheten ryms.
 
Det riktigt skumma i kråksången är att jag, rent generellt, funkar totalt tvärtom. Det vill säga: jag tror alltid folk om gott. Eller, som när jag var liten och inte riktigt hade ordförståelsen med i skallen; jag var helt övertygad om att "godtrogen" innebar att man trodde alla om gott. Även om jag, på senare dar, har fattat det humoristiska feltolkandet vad gäller ordet "godtrogen" så kan jag känna en saknad. Jag saknar den där lilla Ann-Eli (Annelie) som inte hade hunnit med att bli nedtryckt av folk som såg sig förmer än henne på grund av hennes uppfattning om djur, miljö och allt som hör till det ämnet. 
 
Tro mig; jag tror - i första hand - folk om gott! Jag är fortfarande jävligt "godtrogen"! Men... och det där men:et är ämnat för diskussion. Punkt. Men? Vad händer med de där kossorna efter att de fått "leva" sina dagar? Vad händer med våra söta, gulliga grisar efter att de fått "leva" sina dagar? Jag är SÅÅÅÅÅÅ övertygad om att det fullkomligt KRYLLAR av köttätare som innerst inne VET att deras egen, personliga, privata, köttkonsumtion, pajar för allt levande som just nu existerar på vår jord. Är det något att rycka på axlarna över? Helt ärligt?  Känner du att du inte tar ditt ansvar? Tro mig; sök hjälp: http://www.vardguiden.se/Hitta-vard-och-omsorg/Hitta-vard-och-omsorg/Kontaktkort/?HSAID=SE2321000016-15Z1
 
 

Jag erkänner!!

Kategori:

Jag har faktiskt ett förakt gentemot köttätare. Jag erkänner. Det är, tro mig, inget jag är stolt över. Jag vill vara den där kärleksfulla hippien som bara säger "Peace!!!" hela dagen lång, men det skulle vara ren falsk marknadsföring. Jag är verkligen hemskt ledsen, men efter att ha blivit (personligt) påhoppad sjukt många gånger av kadaverrätande freaks har jag skapat en rätt bitter liten bubbla i vilken inte mycket hopp om mänskligheten ryms.
 
Det riktigt skumma i kråksången är att jag, rent generellt, funkar totalt tvärtom. Det vill säga: jag tror alltid folk om gott. Eller, som när jag var liten och inte riktigt hade ordförståelsen med i skallen; jag var helt övertygad om att "godtrogen" innebar att man trodde alla om gott. Även om jag, på senare dar, har fattat det humoristiska feltolkandet vad gäller ordet "godtrogen" så kan jag känna en saknad. Jag saknar den där lilla Ann-Eli (Annelie) som inte hade hunnit med att bli nedtryckt av folk som såg sig förmr än henne på grund av hennes uppfattning om djur, miljö och allt som höt till det ämnet. 
 
Tro mig; jag tror - i första hand - folk om gott! Jag är fortfarande jävligt "godtrogen"! Men... och det där men:et är ämnat för diskussion. Punkt. Men? Vad händer med de där kossorna efter att de fått "leva" sina dagar? Vad händer med våra söta, gulliga grisar eftrer att de fått "leva" sina dagar? Jag är SÅÅÅÅÅÅ övertygad om att det fullkomligt KRYLLAR av köttätare som innerst inne VET att deras egen, personliga, privata, köttkonsution, pajar för allt levande som just nu existerar på vår jord. Är det något att rycka på axlarna över? Helt ärligt?  Känner du att det inte är ditt ansvar? Tro mig; sök hjälp: http://www.vardguiden.se/Hitta-vard-och-omsorg/Hitta-vard-och-omsorg/Kontaktkort/?HSAID=SE2321000016-15Z1