Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

Citat 1

Kategori: Egna citat & aforismer

Ett lakoniskt litet citat apropå alla kändisar som gör allt för att synas; ofta genom att gömma sig bakom en mer eller mindre fejkad fasad...Varför gömma sig om man vill synas?

Puckade fritidsaktiviteter

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

Ni vet väl att även en fisk känner smärta? Både fysisk och psykisk? Bra, då behöver jag inte skriva ett långt utdraget inlägg som informerar er om all vetenskaplig forskning som bevisar just detta. Ge fan i puckade fritidsaktiviteter som innebär lidande för oskyldiga varelser! Ta med ungarna ut i båten; kolla in det vackra vattnet och käka smaskig matsäck, tralla en truddelutt och hoppa i plurret - vad ni vill; men lämna metspöna hemma, ok?! Bra, då säger vi så!


Nirvana?

Kategori: Diverse tankar

Så, finns det nåt bortom rimlig reson och förnuft? Finns det en andlig dimension? Har vi alla personliga, andliga vägledare som guidar oss och alltid hör oss? Jag vill tro det. Jag vill tro att det är en mening med allting; smått som stort. Jag vill tro att det finns en högre makt någonstans ute i det eviga universum, dit vi alla ska komma en dag, när vi är fullärda. En högre makt bestående av en högre emotionell och intelligent andlig kraft som är färdig med jordeliven. Kalla det "nirvana" eller vad du vill, men det är dit vi alla strävar. Det är vad jag tror. Eller VILL tro... Vad tror du?