Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

Glad påsk!

Kategori: Diverse tankar

Så här i påsktider kommer man ju osökt att tänka på häxor... 
 
 
DÅ: Häxjakter... häxprocesser... varför? Jo, för att folk (främst kvinnor) tänkte en smula utanför boxen och därmed ställde till en enorm kortslutning i skallen på folk som levde i sin lilla begränsade bubbla, vilken de ej hade för avsikt att lämna, ens för ett ögonblick..; "Oj, en kvinna som tänker annorlunda!!!! Illa! Hon är ju respektlös och har förmodligen ett samröre (SEXUELLT; det slår jag vad om!!!) med HIN HÅLE HIMSELF!!!! Hon utgör ju ett enormt HOT!!! Let´s kill her! Nu eldar vi lite här tycker jag... fram med ved och vedträn och grejer, så tänder vi en brasa och ser på när hon förgörs och blir tillintetgjord som aska!!! YEEEEEEEY!!!!!"
 
NU: Häxjakter... häxprocesser... varför? Jo, för att folk (främst kvinnor) tänker en smula utanför boxen och därmed ställer till en enorm kortslutning i skallen på folk som lever i sin lilla begränsade bubbla, vilken de ej har för avsikt att lämna, ens för ett ögonblick..; "Oj, en kvinna som tänker annorlunda!!!! Illa! Hon är ju respektlös och har förmodligen ett samröre med en massa feministiska, militanta och piercade dreadlocks-vegan-flator!!!! Hon utgör ju ett enormt HOT!!! Låt oss sänka henne allt vad vi kan med motargument som `kött har vi ätit i alla tider!´och försöka få henne tystad en gång för alla! Låt oss ge henne fingret; det vill säga allra helst nonchalera allt hon säger och gör, men om och om igen tala om för henne att hon är totalt fel ute och sedan se på när hon förgörs, tystas till ingenting och blir tillintetgjord som aska!!! YEEEEEEEY!!!!!"
 
DÅ:
 
NU: "Homosexualitet är som en cancersvulst" - Åke Green
 
Här hängs homosexuella i Iran:
 
Är du vegan och säger att det är lika med mord att konsumera kött... tja; då "bränns du på bål".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Respektera kannibalerna!!

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

 
Såg om den fantastiska "När lammen tystnar" som är stört bra!!! Jodie Foster måste fan vara världens bästa kvinnliga skådis... :) Och Anthony Hopkins världens bästa manliga dito!

I filmen syr Buffalo Bill kläder av kvinnohudar och Hannibal Lector suktar efter sin absoluta favoritmat; människohjärna... PSYKBRYT!!! Eller?

Man måste ju faktiskt respektera andra om man själv vill bli respekterad, så... Det är faktiskt oerhört viktigt för vissa att leva som kannibaler - om de ej får lov till det levnadsvalet innebär det en enorm psykisk påfrestning för dem. De ser det som en självklarhet att äta människor och använda dessa i olika sammanhang som t.ex Buffalo Bills karaktär i filmen jag pratar om. Det måste vi ju faktiskt förstå och respektera.
 

RESPEKTERA ANDRA OM DU SJÄLV VILL BLI RESPEKTERAD! Döm inte kannibaler som syr klänningar av kvinnohudar om du själv köper läderväskor tillverkade av djurhudar och knaprar likdelar komna från kor, grisar mm. I´m just saying...
 
Hud som hud!!!
 

Popcorn och annat från vårt vegetabiliska skafferi...

Kategori: Hälsa

 
Popcorn; Ja! Det är sant! Detta "onyttiga" snacks är fan kanonbra!! Poppa popcorn och ät utan dåligt samvete; de är nämligen en enorm källa till nyttiga fibrer och antioxidanter :) 
 
Eftersom det redan skrivits spaltmeter om popcorn känner jag mig endast tjatig om jag ska skriva om det själv, men vill ändå poängtera detta med dess nyttiga egenskaper och delar därmed med mig av lite info:
 
 
 
 
Kokos; Annat nyttigt från vårt vegetabiliska skafferi är ju bland annat den fantastiska kokosoljan. Den förtjänar sannerligen stort utrymme efter alla reprimander den fått genom åren... :)
 
 
Raffinerat kokosfett är dock inte det bästa, så de där silvriga, hårda kokosfett-paketen man ser på Ica, de man allt som oftast använder när man vill göra exempelvis ischoklad, har alltså inte samma goda egenskaper som kallpressad kokosolja. 
 
Samma sak här dock; det finns så otroligt mycket läsvärt att jag som simpel kokosfettentusiast knappast har nåt att tillföra... alltså länkar jag bara;