Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

Hycklare!

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

Har ni läst artikeln om kvinnan med barn som prejades av vägen?
 
 
Har ni läst folks kommentarer kring detta? Det är kvinnor och män i alla möjliga åldrar som öppet uttrycker sin ilska; kallar dessa män för "fullkomliga, jävla idioter" och öppet skriker argt i protest då de blivit förbannade över detta de just läst i nyheterna. Jag håller med - TVEKLÖST. De ÄR idioter!!! Skrämmande sådana!!!

Men:
Håll för fan käften nästa gång jag kallar folk, som plågar och mördar djur, för idioter! Knip ihop istället för att be mig "vårda mitt språk" när jag argt raljerar över köttkonsumtion, djurplågeri etc som försiggår runtom i både Svedela och övriga världen. 

Är det bara okej att öppet svära och uttrycka sin ilska när det handlar om MÄNNISKOR som skadas?!

Är det okej att att öppet säga att man fan inte respekterar ett beteende som skadar andra individer så länge dessa individer är av MÄNSKLIG art?!
 
Fan, vad less jag blir! Vårda ert eget jävla språk, kära aggrofolk!!
 
Va? Varför ÄÄÄÄR ni så arga? Ojoj... ni vinner ju INGET på att kalla dessa personer för idioter och samtidigt sprida en massa hat! Ojoj... Så mycket hat ni basunerar ut! Varför är ni så arga och respektlösa?! Stackars killar som satt i bilen, va... de mådde såklart inte alls bra... tänk så svårt de måste ha haft det för att bli till sådana arroganta fjantar som på fullt, medvetet allvar gör detta i nyktert tillstånd. Va?! Varför respekterar ni inte dessa stackare? Om NI vill bli respekterade får ju faktiskt NI respektera andra också... 
 
Vill ni att vi ska ta er på allvar så får ni ju faktiskt tänka på detta med ert språk. Ingen lyssnar ju på en arg person som öppet skriker och kallar folk för idioter. Nänä.
 
HYCKLARE!

Vildsvinen VS golfarna...

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

Vildsvinen är ett problem för golfarna..? Så låt oss döda vildsvinen..? Tror nog att GOLFARNA snarare är ett jävla problem för vildsvinen, så... vi kanske ska ge oss ut på de flådiga, konstgjorda golfbanorna och skjuta av en och annan kepsbeklädd, rutig golfentusiast?!

Finn fem fem. VI gör anspråk på den vilda naturen, och gör den till VÅR, genom att röja undan och eliminera det som en gång tillhörde denna. När det vilda sedan återkommer blir vi ledsna i ögat och darriga på läppen, eftersom vi inte får härska över naturen som vi vill... Men, sluta SNO den då!! Gå på vildsvinssafari och vörda dessa fantastiska djur istället! Låt dem leva! Varför ska det ALLTID vara på andra, oskyldiga individers bekostnad så fort våra äckliga onaturliga behov ska uppfyllas? Behov som endast är frågan om regelrätta självändamål... Lev i ett med naturen istället för att inkräkta på den, så behöver vi inte känna oss hotade av det vilda livet i skogen!!
 
Läs artikeln här:
 
 
"Vid åttatiden på kvällen sköt en jägare två vildsvin, två kultingar, vid det femte hålet på banan.

– Det var gjort på en kvart. Vi får väl se om det räcker, om de andra blev tillräckligt skrämda för att inte våga sig tillbaka."
 
Va?! Hur jävla empatirubbad och kallhamrad är man om man gör så? Och om man vetat om den här stammen sedan fem år tillbaka; varför i hela friden har man då inte grejat åtgärder i förebyggande syfte för längesedan?!! Elstängsel etc..? Det finns massor med grejer man kan göra för att decimera risken att vildsvin tar sig in på en golfbana, men det kostar ju någon krona... billigare att skjuta hej vilt då antar jag... vilket golfarna får äta upp senare lik förbannat (MOHAHAHAHA!!!!)
 
Jag kan bara inte begripa varför man väntar tills det redan hänt, och varför man då tar till vapen mot vildsvinen för att DÖDA dem? Och varför ska allt - precis allt - vara ur MÄNNISKANS perspektiv? Vänd på det; hur tror man att vildsvinen mår när vi gjort anspråk på DERAS natur? Hur tror ni de mår när vi dessutom har mage att DÖDA dem när de vill komma tillbaka och vara på marken som en gång tillhört dem och det vilda livet? Bara för att vildsvin och andra djur inte kan diskutera, betyder inte det är vi människor har rätt att härska över allt liv på jorden! Vi kan inte bara se allt från VÅRT perspektiv ständigt och i evighet! Det är inte hållbart! 
 
Stackars golfare... åh, så DYRT det kan bli för er alla att laga en "green"... ja... såååå tragiskt!! Buhuhu!!! Men är det en enda golfare som har behövt sätta livet till pga vildsvinen? Va?!!!!!!
 
Döda dem inte!
 

LCHF LCHQ GI

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

Ja, jävlar.... LCHF som princip (lågt kolhydratsintag + högt fettintag) kan säkerligen vara bra i fråga om viktminskning, men varför i hela friden satsa på en animalisk kosthållning över huvud taget? DET vet vi (sedan typ 70-talet) är sopigt för oss alla överallt runtom i HELA universum!
 
LCHF, javisst! Men för det första verkar det som att det där första L:et gått folk förbi... LOW CARB!!!!!!! Ok? Inte NOLL kolhydrater och moffa kött och fett som om det inte fanns någon morgondag - dumma svennar! LÅGT kolhydratsintag är inte detsamma som NOLL kolhydratsintag, och är det inte intressant att det var JUST detta som Fredrik Paulún nyligen pratade sig varm om för bara några år sedan? Det hette GI då, och var inte så himla olikt LCHF... men han har NATURLIGTVIS sällat sig till LCHF-skaran, då han inte är dummare än att han hajat för längesedan att de är DET som folk numera tror på; därav hans NYA lilla gulliga metod: LCHQ, som är exakt samma men med högkvalitetsmat med högt näringsinnehåll... 
 
 
Tillåt mig att kräkas en smula... om inte kaskadkräkas, så ÅTMINSTONE småspy lite i munnen! Folk som på allvar KAN detta med näring och fysiologi ska väl för fan inte behöva komma på femtioelva nya jävla kosthållningar?! Vet och kan man sin sak så har man det jävligt klart för sig, utan att fippla med metodernas namn för att tjäna stålar!
 
LOW CARB HIGH FAT är grunden för LCHF. Animalier har hyllats, men fattar ni inte att det endast är för att djurindustrierna SPONSRAR denna metod?! TÄNK LITE LÄNGRE ÄN LÄNGDEN PÅ EN KYCKLINGFILÉ MED BREGOTT! Inse att GI, LCHF och LCHQ är ungefär samma skit. Bara LITE mer fett vad gäller LCHF...
 
Fatta också att LCHF fungerar precis lika väl UTAN animalier!!!! Till och med bättre; för er alla som kanske skulle kunna tänka en sekund på djuren som dödas för att hamna på er LCHF-trevliga lilla middagstallrik...
 
KÖR LCHF, men skippa animalier!!!!!!! Ok?