Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

Konstigt man är arg?!!!

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

Snälla, goa du; läxa inte upp mig! Tala inte om för mig hur jag ska bete mig för att exempelvis få folk att inse värdet av en grön kosthållning. Tala inte om för mig hur jag ska låta i mina kommentarer och blogginlägg vad gäller köttkonsumtionen. Se istället från mitt perspektiv för ett ögonblick och förstå anledningen till att jag kanske inte låter så förbannat vänlig alla gånger. Se detta: jag har babblat mig varm om samma ämne sedan urminnes tider och stött på de mest primitiva idioter du aldrig trodde existerade - om och om igen. Tro mig; jag ÄR fredlig. I grunden. Jag har ett hjärta av guld - och det är JUST därför jag blir så in i helvetes förbannad!!! Jag är så enormt less på ignoranta fjantar som inte bryr sig ett skvatt om andra än sig själva! Jag är less på folk som inte ens höjer på ögonbrynen över det faktum att vi konsekvent dödar andra, oskyldiga individer, för att vi fått för oss att det ska vara så.
 
Det ironiska är att alla som kritiserar mig för att vara en aggro polemiker totalmissat en enormt stor del av mitt engagemang. Jag får ju enbart höra om alla gånger jag låtit arg. Inte en käft säger nåt när jag pratat mig varm om något vegetariskt recept eller när jag hyllat veganer av hela mitt hjärta på ett högst fredligt sätt. Det är bara när jag skäller högt jag får kommentarer och uppläxningar. Se allt jag gör, håll käften för i helvete och fatta anledningen till min extrema förtrytelse! Djur mördas!!!!! Hallå! Konstigt man är arg?!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Ska jag INTE vara arg när detta sker? Hur i helvete tror ni att köttet hamnar på er tallrik?!!! Genom att kossan självmant går med på att bli dödad? 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ps. Fan, vad ni är patetiska! Jag vet så jävla väl att ni inte kan låta bli att läsa mina inlägg, men ni är för fega för att medge det via kommentarer! Skäms på er! Ds.

KRÄKS EN SMULA PÅ RELIGIONEN...

Kategori: Diverse tankar

Orkar verkligen inte gå in på religionerna som sådana i detta inlägg. Har varken ork eller intresse nog för den saken. Utgår enbart från mitt eget hjärta och förnuft när jag härmed proklamerar för att vi här och nu (omedelbart!) ska avveckla allt vad religion heter. Den är enbart av ondo! Religion = krig! Punkt slut!! 
 
Jag skulle må gott och sova dito om jag visste att religion var ett utdött, sjukt jävla fenomen. Religion förstör, förgör och bryter ner. Ha jättegärna en egen, personlig tro på... på WHATEVER!! Men lägg ner sektliknande kyrkor och sektliknande jävla samfund! NU!!! Snälla!!!!! 
 
Om Aids är att föredra framför preventilmedel... Är vi inte och cyklar en SMULA då?!!!
 

Error på bloggen

Kategori:

Ber om ursäkt för att jag har samma blogginlägg flera gånger på raken. Tro mig; jag har försökt radera alla utom ett, men det funkar inte. Lev med det :)