Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

MISANTROPEN I MIG GROR OCH VÄXER!!

Kategori: Djurrättsfrågor & veganismVad är det för feeeel på människor?! Varför besitter så otroligt få en empatisk förmåga att förstå andra varelsers lidande? Varför värderar folk bara människan som den varelse som har rätt att leva ett fullgott, långt liv utan lidande och död? Just nu HATAR jag människor (mer än vanligt) som säger att djuren ju faktiskt inte behöver lida när de dödas för att bli mat; eftersom de blir bedövade innan och därmed inte känner någon smärta. Jag blir så evinnerligt jävla jätteledsen när jag hör sådant, och dessutom blir anklagad för att bara vilja sticka ut när jag skriver om det här i bloggen. Jo, så sa man i inskränkta Årjäng till mig för 15 år sedan också; allt jag stod för; allt jag trodde på var ju bara ett sätt att försöka vara märkvärdig och sticka ut... Folk är uppenbarligen minst lika illiterata och empatistörda nu för tiden som då!

 

Ta era egna barn, bedöva dem och döda dem; jag lovar att det kommer gå ytterst smärtfritt till; barnet kommer inte ens hinna märka att det dödas. Tänk så gott med lite mjuuuukt, möööört bebiskött att steka upp, eller varför inte grilla och ha till en utsökt kall yoghurtsås och färskpotatis nu i sommar? Det tror jag bestämt jag ska göra. Gud, vad gott det ska bli!! Tror förresten att jag satsar på foster; det lär ju helt klart vara ännu godare!

 

Bröstmjölk i kaffet

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

Någon frågade mig hur det skulle bli i frågan om miljön om man skulle leva mer vegetariskt; om vi skulle odla sojabönor mm istället för att ha en massa djurindustrier. Det blir bara komiskt när man frågar detta; om vi skulle lägga ner djurindustrierna och leva på vegetabilier skulle vi rädda hela jordklotet, men... varför bry sig? När jorden har gått under är ju du och jag ändå döda och begravda... Djurindustrin/köttkonsumtionen är den största miljöboven; den är värre än alla bilar och flyplan tillsammans, men ät du kött och drick du din fantastiska mjölk.

Tur att jag inte är ensam om mina åsikter; tur att inte alla är begränsade i sitt tänkande utan har kommit någonstans i sin emotionella mognad; har man det kan man nämligen se att djuren i mjölkindustrin inte har det bra!!! Tycker du att det är okej att man dödar ett djur efter att det bara har fått leva fem år, när det normalt kan leva upp till 25-30 år? Tycker du att det är okej att man dödar handjuren efter bara 18 månader, eftersom de inte kan producera nån mjölk? Tycker du det är okej? Om inte tycker jag du ska gå in och säga din mening här;
http://www.facebook.com/mjolkgerstarkamanniskor?ref=ts
Jag kan helt ärligt säga, att vad man än skulle komma fram till när det handlar om miljön och hälsan, så är och förblir det FEL att mörda andra levande varelser för att äta upp dem!!!!! DET kommer alltid vara fel!!!! Om kött visar sig vara hälsosamt och mjölk likaså, om mjölk- och köttindustrierna inte var så farliga för miljön som de är... Jag skulle ändå inte vilja bidra till att djur dödas!!!! Men det är förstås en intelligensfråga... de flesta är begränsade i sitt tänkande, och kan/vill inte ta till sig de faktiska förhållanden som råder för våra fyrbenta vänner. Man vägrar erkänna, ens för sig själv, att djuren utnyttjas i fabriker på löpande band för att folk ska tjäna pengar på dem.

 
Jag ber dig inte att bli vegan över en natt, jag önskar bara att du åtminstone kunde medge att det är sjukt och fel att ta en annan varelses liv för att själv kunna leva, när vi människor inte ens behöver mjölken och köttet för att leva; när vi vet så väl att vi kan leva och må bra; till och med må bättre, utan animaliska produkter; vi kan välja bort det om vi bara vill, men ändå envisas vi med att fortsätta döda och plåga, utnyttja och lemlästa våra vänner. Det är sjukt!!! Vad ger oss den rätten? Varför tycker du att det är okej? Om du nu tycker det... Vad gör människan till än mer värdefull varelse än djuren? Är det det att vi kan prata? Att vi är intelligenta? Då blir det ju bra ironiskt efter köttätare ger prov på det diametralt motsatta. Det är vi vegetarianer som är intelligenta, och om några på jordklotet skulle ha rätt att äta djur med argumentet att vi har rätt att ta djurens liv eftersom vi är intelligenta till skillnad från dem, ja... då skulle det ge OSS vegetarianer den rätten, inte er! Vi har i så fall till och med rätt att döda er; ni är ju uppenbart lägre stående än oss...

Om du nu prompt vill ha mjölk i kaffet och till frukostflingorna kan du väl lika gärna ta bröstmjölk från en kvinna? Den mjölken är iaf ämnad för människan till skillnad från kalvens? Det är ju rent äckligt och ofräscht att dricka ett annat djurs barnmat!! Vi är för övrigt den enda ras som tar en annans barnmat!

Hur många kommer försena utvecklingen?

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

Hur man än vänder och vrider på det så kommer det aldrig någonsin bli okej att utnyttja, lemlästa och mörda och äta upp andra levande varelser. Det kommer aldrig vara okej att mörda djur för att människan ska få mat! Är man av annan åsikt är man helt enkelt emotionellt underutvecklad och sjuk i huvudet! Döda varandra och grilla ert eget förbannde kött om ni inte kan leva utan sådant! Ta kvinnors bröstmjölk och ysta fram ost! Döda spädbarn; de är ändå så puckade och kommer inte kunna protestera om ni dödar dem; och för övrigt kan man ju alltid döda på minst smärtsamma sätt; dödandet kan gå blixtsnabbt och spädbarnet kommer inte känna någon smärta alls, jag lovar. Det är med all sannolikhet mört och gott; köttet från ett spädbarn. Och är det av kvinnokön kan man givetvis utnyttja dess mjölkproduktion i vuxen ålder, så det kan åtminstone få leva några år innan det slaktas. De av manligt kön kan dock inte ge någon vidare avkastning; det skulle bara bli en massa onödiga omkostander att hålla dem vid liv, så de får slaktas efter några månader och bli till biff på någons tallrik.Ge fan i de oskyldiga djuren som inte har möjlighet att protestera och säga sin mening i frågan!! Någon gång kommer vi bli civiliserade och tillräckligt emotionellt utvecklade och mogna som människor, och då kommer vi se på köttkonsumtionen som vi idag ser på kannibalism. Frågan är bara hur många hjärtlösa, kallhamrade köttälskare som ska försena den utvecklingen. Vi har alla ett val att agera annorlunda. Varför väljer du att gå den hjärtlösa vägen när du lika gärna kan välja en annan, god väg med hänsyn till allt levande?