Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

Andliga hycklare & kolloidalt silver

Kategori: Diverse tankar

Haha! Vad vilken bra illustration! Paradoxala hycklare finns det gott om; i synnerhet inom det andliga. Man kan må illa för mindre... "Ljus och kärlek till alla" & Moder jorddyrkan så länge det passar DERAS syften, för att i nästa sekund moffa kött så det stänker om det, med ursäkten den att de ju ääääär så tacksamma för vad Moder jord skänkt dem att äta. Som att djuret som hamnat på deras middagstallrik själv valt att offra sig för dem - lite hyggligt sådär... helt självmant!
 
Ta häxor. Jag är mer häxa än en vad en häxa är idag - har jag insett. En häxa skall dyrka Moder Jord (jag DYRKAR dock inget alls, förutom möjligen Andrew Eldritch, men... ja, ni hajar!) och verkligen respektera henne med all natur, med alla djur. Men... det är tydligen helt okej att moffa köttbullar och julskinka, som häxa idag. Vänta nu. HUR går detta ihop med en Moder jord-dyrkan då vi väl alla vet vad just köttkonsumtionen gör med vår planet..? Jag hänger inte med. Jag hänger inte heller med i det där andliga "vi har alla själar och vi ska alla själar respektera". Jag begriper inte hur man kan vara andligt lagd, prata om själar, om Karma-lagen, om... nä. Jag begriper detta; Det kryllar av hycklare! Av "häxor" och "andliga" som snackar så mycket skit att de inte kan stå på benen! Jag är less på hycklare! Ta ert kolloidala silver och fräls någon annan än mig, för jag begriper inte hur ni kan hålla på och TRO på er lära som - om man granskar den - är hyckleri.
 

Goth nytt 2016 - Sisters!!

Kategori: Diverse tankar

Hej! God fortsättning & goth nytt år 2016! ;) Vet ingen bättre bild än denna, som kan rama in det förgångna och samtigt ge oss alla en fet spark där bak in i framtiden... Heyy!!! Gott nytt år, Sisters!!
 

Kaj Pollak - vad hände?

Kategori: Diverse tankar

Ja, detta är en mer rimlig recension av filmen Så ock på jorden, som jag kan hålla med om, men! Hon kanske inte borde skriva hela handlingen i sin recension... det finns ju de som ej sett filmen... taskigt! Ni som ej sett filmen och som trots allt vill se den i godan ro; läs ej denna recension!!!
 
 
Så synd på alla fantastiska skådisar som gör ett bra jobb. Men, Det räcker ej. Filmen är regelrätt dålig. Hur tänkte du, Kaj Pollak?