Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

Ge mig EN anledning!

Kategori: Skönhetsidealet

Skönhetsidealet florerar stenhårt hela tiden; oupphörligen. Smal skall man vara. Annars är man misslyckad. HUR konstigt är det då att folk börjar banta? HUR konstigt är det då att folk som BÖRJAT banta sedan utvecklar en ätstörning? Media och dess förbannade ideal ställer till det något enormt. Folk kanske inte vill begripa detta, på EXAKT samma sätt som de ej vill begripa att vi alla är hjärntvättade och därmed tror att KÖTT är livsnödvändigt!, men... begriper man det ej är men helt sonika; ja, just det: hjärntvättad! Ps. Ja, en anorektiker eller en bulimiker KAN ha utvecklat sin ätstörning pga av andra orsaker, men ge mig EN anledning till att media & skönhetsideal INTE har ett skit med ätstörningar att skaffa! Ds.
 
Hur ofta får vi se en mullig utvikstjej? Svar: Aldrig!
 
Hur ofta får vi se en mullig H&M-modell som visar senaste badmodet? Jo, det hände EN gång när Anna Nicole Smith var modell... det var coolt, men hon bantade ju ner sig sedan och ingen har sett en enda liknande modell efter det... Ps. R.I.P. Anna Nicole Smith Ds.
 
 

Har du tunna läppar månne?

Kategori: Skönhetsidealet

Idag ska man ha läppar stora som... ja, inte vet jag... men vem fan har sagt det är snyggt?!!!! NÅN har sagt det och denna någon har uppenbarligen fått med sig femtioelva nationer att tycka samma sak; för fan ta den som har en liten mun med tunna läppar! Ja, då har man gått och fixat, åtminstone överläppen, med en liten nätt fillersinjektion!!!!!!!
 
 
 
 

Är du hjärntvättad?

Kategori: Skönhetsidealet

Lite less på folk som inte begriper hur stor inverkan media, med dess förbannade skönhetsideal och tokiga idéer om hur vi människor skall se ut för att duga, faktiskt har på oss alla. Mycket möjligt att den som är regelrätt hjärntvättad inte begriper sammanhanget, men... i så fall vill jag bara be: "VAKNA! DU HAR BLIVIT HJÄRNTVÄTTAD!"