Vargavegan

Högljudd & arg för det mesta!

LE MER!

Kategori: Diverse tankar

När man möts av ett leende från en vilt främmande människa på stan märker man hur sällsynt det är med just detsamma! Satt på Hemköp och väntade på Jocke som stod i kassan för att betala då en tjej passerade mig. Hon såg mig i ögonen och LOG. Vad glad jag blev! Nästan lite förvånad! Log såklart tillbaka!

JAG brukar faktiskt le. Inte ständigt och jämt helt utan vidare och stup i minuten som någon glad galning som går på batterier, men om jag möter någon vars ögon jag tittar in i brukar jag automatiskt dra på munnen... som av ren reflex, men märker hur sällsynt detta är! LE MER; det är ett faktum att det skapar glädje hos mottagaren! Det blir detta med spegeleffekten ni vet ;)
 
Ps. Tänkte jag skulle lägga in en charmig bild på ett leende här och googlade på ordet "leende"... Om man inte vill ha massa tokroliga bilder på photoshoppade kameler, katter och bebisar så får man ta reklam för tandblekning alternativt bilder på en hysteriskt glad Pernilla Whalgren, så... jag lät bli. Ni får föreställa er en bild på ett regelrätt leende! Ds.
Kommentera inlägget här: