annelielizabeth.blogg.se

Hur många kommer försena utvecklingen?

Publicerad 2011-05-09 12:50:03 i Djurrättsfrågor & veganism,

Hur man än vänder och vrider på det så kommer det aldrig någonsin bli okej att utnyttja, lemlästa och mörda och äta upp andra levande varelser. Det kommer aldrig vara okej att mörda djur för att människan ska få mat! Är man av annan åsikt är man helt enkelt emotionellt underutvecklad och sjuk i huvudet! Döda varandra och grilla ert eget förbannde kött om ni inte kan leva utan sådant! Ta kvinnors bröstmjölk och ysta fram ost! Döda spädbarn; de är ändå så puckade och kommer inte kunna protestera om ni dödar dem; och för övrigt kan man ju alltid döda på minst smärtsamma sätt; dödandet kan gå blixtsnabbt och spädbarnet kommer inte känna någon smärta alls, jag lovar. Det är med all sannolikhet mört och gott; köttet från ett spädbarn. Och är det av kvinnokön kan man givetvis utnyttja dess mjölkproduktion i vuxen ålder, så det kan åtminstone få leva några år innan det slaktas. De av manligt kön kan dock inte ge någon vidare avkastning; det skulle bara bli en massa onödiga omkostander att hålla dem vid liv, så de får slaktas efter några månader och bli till biff på någons tallrik.



Ge fan i de oskyldiga djuren som inte har möjlighet att protestera och säga sin mening i frågan!! Någon gång kommer vi bli civiliserade och tillräckligt emotionellt utvecklade och mogna som människor, och då kommer vi se på köttkonsumtionen som vi idag ser på kannibalism. Frågan är bara hur många hjärtlösa, kallhamrade köttälskare som ska försena den utvecklingen. Vi har alla ett val att agera annorlunda. Varför väljer du att gå den hjärtlösa vägen när du lika gärna kan välja en annan, god väg med hänsyn till allt levande?


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela