annelielizabeth.blogg.se

Vildsvinen VS golfarna...

Publicerad 2013-06-16 23:50:00 i Djurrättsfrågor & veganism,

Vildsvinen är ett problem för golfarna..? Så låt oss döda vildsvinen..? Tror nog att GOLFARNA snarare är ett jävla problem för vildsvinen, så... vi kanske ska ge oss ut på de flådiga, konstgjorda golfbanorna och skjuta av en och annan kepsbeklädd, rutig golfentusiast?!

Finn fem fem. VI gör anspråk på den vilda naturen, och gör den till VÅR, genom att röja undan och eliminera det som en gång tillhörde denna. När det vilda sedan återkommer blir vi ledsna i ögat och darriga på läppen, eftersom vi inte får härska över naturen som vi vill... Men, sluta SNO den då!! Gå på vildsvinssafari och vörda dessa fantastiska djur istället! Låt dem leva! Varför ska det ALLTID vara på andra, oskyldiga individers bekostnad så fort våra äckliga onaturliga behov ska uppfyllas? Behov som endast är frågan om regelrätta självändamål... Lev i ett med naturen istället för att inkräkta på den, så behöver vi inte känna oss hotade av det vilda livet i skogen!!
 
Läs artikeln här:
 
http://www.nwt.se/forshaga/article975932.ece
 
"Vid åttatiden på kvällen sköt en jägare två vildsvin, två kultingar, vid det femte hålet på banan.

– Det var gjort på en kvart. Vi får väl se om det räcker, om de andra blev tillräckligt skrämda för att inte våga sig tillbaka."
 
Va?! Hur jävla empatirubbad och kallhamrad är man om man gör så? Och om man vetat om den här stammen sedan fem år tillbaka; varför i hela friden har man då inte grejat åtgärder i förebyggande syfte för längesedan?!! Elstängsel etc..? Det finns massor med grejer man kan göra för att decimera risken att vildsvin tar sig in på en golfbana, men det kostar ju någon krona... billigare att skjuta hej vilt då antar jag... vilket golfarna får äta upp senare lik förbannat (MOHAHAHAHA!!!!)
 
Jag kan bara inte begripa varför man väntar tills det redan hänt, och varför man då tar till vapen mot vildsvinen för att DÖDA dem? Och varför ska allt - precis allt - vara ur MÄNNISKANS perspektiv? Vänd på det; hur tror man att vildsvinen mår när vi gjort anspråk på DERAS natur? Hur tror ni de mår när vi dessutom har mage att DÖDA dem när de vill komma tillbaka och vara på marken som en gång tillhört dem och det vilda livet? Bara för att vildsvin och andra djur inte kan diskutera, betyder inte det är vi människor har rätt att härska över allt liv på jorden! Vi kan inte bara se allt från VÅRT perspektiv ständigt och i evighet! Det är inte hållbart! 
 
Stackars golfare... åh, så DYRT det kan bli för er alla att laga en "green"... ja... såååå tragiskt!! Buhuhu!!! Men är det en enda golfare som har behövt sätta livet till pga vildsvinen? Va?!!!!!!
 
Döda dem inte!
 


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela