Annelielizabeth.blogg.se

Högljudd & arg för det mesta!

Okja visar dagens masslakt av djur

Kategori: Djurrättsfrågor & veganism

Åh, nu har jag vågat mig på filmen Okja. Den var fantastiskt bra, men också, som väntat, himla jobbig eftersom den visar precis hur illa det är här och nu i djurindustrin som folk bidrar till...
 
 
 
Och helt ärligt blir jag ganska irriterad och ledsen på riktigt, eftersom jag vet att så satans många människor vill äta av "Okja" och delta i djurplågleriet! Detta är en "fiktion" men å andra sidan är det rakt upp och ner en dystopi, och vad fan är det för fel på oss människor som systematiskt föder upp djur som vi ska äta upp?! Va?! Vad fan är det för fel på oss?! Vad är det för fel på oss när vi om och om igen vill plocka in djuren i en ny Treblinka?! Va?! Vi vet att de lider men ändå är det som att vi är blinda för detta!
 
Hur fan kan det vara lagligt att massmörda oskyldiga stackars individer som vi masslaktar och sedan äter upp? Va? Finns det en enda vettig person där ute bland er som på allvar kan tycka detta är en bra idé?! Sluta för fan!!! Sluta käka animalier!! Eftersom politikerna är så himla slöa i sitt agerande måste ju vi agera! Bara för att en sak är laglig behöver det inte betyda att det är okej!
 

KOMMENTARER:

 • Anonym säger:
  2017-11-28 | 22:05:33

  Ingen tar en människa seriöst som inte kan uttrycka sig korrekt. Du skriver riktigt dåligt med en massa svordomar och ostrukturerade text.
  Du ger intrycket av att vara en labil tonåring med mindervärdeskomplex.

  Svar: Trillade in på min blogg nu och kikade igenom den lite då det var ett tag sedan. Då fann jag din kommentar här. Du gillar inte mina svordomar alltså? Eh... resten får nog stå för dig. Ostrukturerat säger du... visa mig en strukturerad fin och bra sammanhängande text, så jag har något att jämföra med. Jag vill gärna bättra mig! Vet att jag gärna svär men om det upplevs som oseriöst är det ju knappast bra...
  Varga

Kommentera inlägget här: