annelielizabeth.blogg.se

DET FINNS INGA HÄRLIGA BREGOTTFABRIKER! SÖRJ ISTÄLLET FÖR ATT ROAS AV KOSLÄPPEN!

Publicerad 2020-04-28 00:37:00 i Djurrättsfrågor & veganism,

Vet ni varför korna skuttar ut när det äntligen blir dags för kosläpp på våren, som i detta klippet från Arla nedan?
 
https://www.youtube.com/watch?v=UbSgx3CK720
 
Omkring 90% av tiden står dessa stackars djur inomhus. Lite som att jämföra med en karantän, fast du som sitter där hemma i din karantän slipper stå fastbunden i din egen avföring, i väntan på en GARANTERAD död. 
 
Hur känns det att stå där och titta på de här stackars djuren när de äntligen släpps ut en stund på bete? Är det inte lite så här:
"Men åååh, vad underbart, hur fasiken kan man protestera mot det här? De däringa könstinge veganera påstår att de ä djurvänner, å så vill de inte ha sånna här kosläpp! Man seeer ju hur lyckliga de är, korna!" (sen går de hem och ÄTER UPP KORNA utan att fatta hur det hänger ihop!)
 
Ja, vi vill att de ska komma ut på detta kosläppet, och mer än så!!! Vi vill att de ska vara ute mer än ca 10% av sin tid. Vi vill såklart allra helst att de inte heller ska dödas och ätas upp. Vi vill inte att en enda ko ska lida.
Och vi vill framför allt att alla ska förstå vad ett kosläpp ÄR - varför dessa kor skuttar lyckligt som om de har spasmer! Varför gör de detta?! För att de stått instängda hela livet såklart! Det är alltså något ni egentligen bör känna sorg över när ni ser händer!
Låt dem gå ute mer, låt dem för fan inte hamna på din tallrik! Tro inte på Arlas sunkiga unkna reklam - de har hjärntvättat er. Det finns inga härliga Bregott-fabriker, det måste ni fatta!!
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

annelielizabeth

Vegan sedan drygt 10 år. Drar mig inte för att säga min mening, vilket i den konventionella normen kan landa som "Pubertal idiot" men som hos de flesta med ett hjärta som brinner för djuren och rättvisor i största allmänhet ses som livsviktiga ord!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela